Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek én rossz egyéniség...

Szerintetek én rossz egyéniség vagyok ezek alapján? :D

Figyelt kérdés

Öltözködés:barna melíros haj (alapbòl szőke),fekete ruhák,és a kulcsmedálos kabalanyakláncom mindig ott van a nyakamba

Hobbik:Art journal szerkesztés,kockulás :D

Dolgok amiket szeretek:a rockot (Taylor Momsem a példaképem)

Viselkedés:alapból aranyos és vidám vagyok,De ha doga előtt állunk akkor depizek és elküldök mindenkit melegebb éghajlatra,ja és durván szétszórt meg rendetlen vagyok

2017. nov. 20. 21:09
 1/8 anonim ***** válasza:
44%
Nagy melled van ?
2017. nov. 20. 21:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Ezek nem hinném ,hogy rossz tulajdonságok lennének, szóval nem
2017. nov. 20. 21:27
 3/8 anonim ***** válasza:
94%

Hány éves vagy,14?

Mire vagy egyáltalán kíváncsi? Ezeknek semmi köze az egyéniséghez,ezek csak átlagos tulajdonságok.

2017. nov. 20. 23:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj de nem ettől egyèniség valaki.Ezek amiket leírtál töltelék információk szinte semmi köze az egyéniséhedhez.Annyit szűrtem le hogy felszínes vagy ha ezeket tartalmi információknak tartod magadról.
2017. nov. 21. 00:08
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Átlagos vagy, pont ugyanolyan mint akik ugyanigy kérdeztek ilyet itt. Nekik is ugyanazokat mondták, hogy átlagosak.
2017. nov. 21. 07:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Majd kinövöd. Én 19 éves koromba derékig érő raszta hajat viseltem. Teli voltam piercingekkel és kb a legnagyobb underground arcokkal rohangáltam. 30 felett is maradt pár piercingem/tetoválásom, de már nem számítanak ezek a külsőségek. Az ember az idő múlásával komolyodik.
2017. nov. 21. 08:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Tini vagy és a tinik stílusát követed, majd kinövöd.

Ha vidám és aranyos vagy az jó.

2017. nov. 21. 09:17
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy mások is leírták előttem: ez a leírás édeskevés a személyiséged jellemzésére.
2017. nov. 21. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!