Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Orosz csajok milyenek?

Orosz csajok milyenek?

Figyelt kérdés
Elsősorban ismerkedés terén kérdezem.
2017. dec. 1. 01:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Adidas melegítőt hordanak.
2017. dec. 30. 03:58
 12/14 anonim ***** válasza:
34%

Mit gondolsz, miért válogatósak a magyar csajok?

Én mondjuk (mióta az utolsó barátommal szakítottam) azért lettem az, mert hiába nem voltak 10/10 pasik külsőre, nem figyeltek rám oda kapcsolat közben, egy hangyaf.a.sznyit sem értékeltek, a legtöbb találkozást én kezdeményeztem. És ezt úgy, hogy mellette elég sokan próbálkoztak be, náluk helyesebbek is, de hülye voltam, gondoltam helyre tudjuk hozni a dolgokat.

Ha már úgyis átvágnak, legalább egy jó pasi tegye... ha meg nem vág át, legalább egy jó pasival élem le az életem (vagy legalábbis egy jó kapcsolatot)

2017. dec. 30. 10:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Vékonyak és erősek...
2018. jan. 14. 11:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Szívósak. Nézd meg a Pussy Riot tagjait. A vieókon, hogy ütik verik őket Putyin rendőrei, katonái és meg se kottyan nekik.
2018. jan. 14. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!