Akinek mindkét alkarja szét van vagdosva, az mire utal a személyiségében?
A legtöbb ember aki nincs ebben benne, az nem tudja hova tenni a dolgot, és inkább elkerülik az ilyen illetőt, szóval ha figyelemre vágyik azt csak olyantól kaphat aki elfogadó/toleráns?
:)
Szabályos precíz "irdalások" ezek, szinte minden vágás között van egy fél cm-es szünet. mint a vonalas füzet.
Nos, te láttad, én nem, szóval csak gondoltam, más miatt is lehetnek csúnya forradások (tesómnak vágta üveg a karját baleset miatt, az sem szép, és a nyoma sem tűnik el pikk-pakk). :-)
Egyébként ha valóban ez a helyzet, akkor én alapvetően figyelemfelhívásra gondolok. Aki tényleg meg akar halni, az biztosra megy, nem csinál ilyen karcolásokat magára. Arra is gondolnék, hogy a családban nincs valami rendben, rossz a szülő-gyerek kapcsolat, valami nagyon félrement. Tesóm és én sose vagdostuk magunkat, pedig nekünk sem volt fenékig tejfel a szüleinkkel a kamaszkor és a felnőtté válás, de van rosszabb is, azt is tudom.
általában súlyos lelki dolgok állnak mögötte
több olyan emberrel beszélgettem akiknek "megnyugvást jelentett" a vagdosás, a vér látványa...
én is voltam depressziós, de én nem vagdaltam magamat össze szerencsére, nekem ennél több eszem volt, de tudom mit éreznek, viszont ők más módon próbálnak megnyugvást találni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!