Csak én érzem úgy, hogy divat lett utálni a karácsonyt? Szerintem nincs baj a karácsonnyal, és kicsit sznobság lett utálni.
Figyelt kérdés
Sokan mondják hogy utálják a karácsonyt, megy hogy ez csak a pénzköltésről szól, és a black fridayes videókat mutogatják, ahol amerikai emberek tapossák egymást egy tv-ért. Meg hogy az egész arról szól hogy idegesen futkosnak a boltban. De hát ez az ő hibájuk, hogy idegesen futkosnak, mi a f//szért hagyják a végére az ajándékokat. Én már megvettem mindenkinek a dolgokat, sőt, be is csomagoltam őket, tök kényelmese.n Mindenkinek olyat vettem, aminek örül, és ez szerintem igenis jó, hogy odafigyelünk egyámásra. Persze lehet ajándék nélkül is, meg szerintem is jobb élményt ajándékozni, mint ajándékot, de pl. a bátyám mindig tök frappáns dolgokat ad mindenkinek, tökre látszik hogy jól ismeri az embereket, és átgondolja, ki minek örül. Vagy összevág egy családi filmet rólunk, és azt együtt megnézzük. az persze tényleg sz**r amikor hozzávágsz valakihez egy 100. nyakkendőt meg Nivea-csomagot, mert fingod sincs mi érdekli. Meg a munkahelyi ajándékozás, meg a nagy rokonság körben történő ajándékozás szerintem se jó, mert butaság arra költeni a pénzt, hogy valakinek vegyek valamit, aminek úgyse örül.De ha igenis tudod, ki minek örül, az szerintem jelzi, hogy ismered és odafigyelsz rá. És ezzel nem azt mondom hogy kötelező ajándékozni, mert vannak, akik nem ajándékoznak, csakhogy szerintem az sem ördögtől való, ha valakik ajándékoznak. De sokan úgy állítják ezt be mintha ajándékozni kizárólag csak birka módjára lehetne. Azon kívül az adventi koszorút, a sütiket, a díszeket stb. lehet együtt csinálni, ha pl. valakinek van kisgyereke, ez tök jó családi program, és kézművességre tanítani a gyereket igenis tök jó, meg lehet saját készítésű adventi naptárat csinálni meg ilyenek. Én nagyon szeretem a karácsonyi fényeket. Amikor 100.x is lejátszák a last christmast a rádióban, az persze engem is zavar, de azzal speciel semmi bajom, hogy az üzletek már novemberben nyomatják a dolgokat, mert sokkal jobb nem a tumultusban vásárolni. És a black fridayes videók: azok tényleg döbbenetesek, amikor az van rajtuk, hogy emberek özönlenek be a boltokba, és lökik félre egymást, és kiverik egymás fogát. De ilyen Magyarországon nincs is, és feltételezem, hogy más európai országban sincs. Ez ilyen amcsi baromság (nyilván ott is vannak értelmes emberek amúgy), de mi közöm hozzá? Magyarországon a black friday egy sima leárazás, nem egy pusztító embertömeg, még ha sokan is vannak. Megjegyzem: az más, ha valaki magányos, vagy meghalt valakije, vagy gyerekkorában éhezett a családja, és sose volt karácsonyfájuk se stb. De most nem erről beszélek.2017. nov. 26. 15:50
21/23 anonim válasza:
Ez a kérdező mindenhol kötekedik, felismertem a szépség kategóriában is a kötekedő kérdéseit. Valahogy nem sikerül neki felfogni a személyes vélemény fogalmát:)
22/23 A kérdező kommentje:
Utolsó: még soha nem írtam a szépség kategóriába. Tudom, hogy nyilván az is ezt mondaná, akiről beszélsz, de tényleg nem én vagyok az. Fel lehet ismerni embereket markáns stílusról, de most tévedsz.
Én meg nem érzem kötekedésnek, hogy valaki leír valamit, amire már a kiegészítésemben rácáfoltam, vagy ha nem érzi megcáfoltnak, fejtse ki. Ennek mi értelme, hogy nem írja le? Szerintem ez a bunkóság, ez a too long, dont read hozzáállás.
2017. dec. 1. 20:45
23/23 anonim válasza:
Kérdező, de erre rácáfolni olyan, mintha megpróbálnál meggyőzni, hohy a sóskafőzelék finom. Te szereted, de én hányok a szagától, tök mindegy, hogy van elkészítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!