A nőknél vagy a férfiaknál gyakoribb a hangulatingadozás?
Életkortól, -helyzettől függ. Pl ha valaki folyamatos stresszben él, alacsonyabb az ingertoleranciája, mint annak, aki nyugodt környezetben van; ez nemtől abszolút független. És nyilván pl azok a nők, akiknek megvan, vagy hormonális fogamzásgàtlót szednek, sokkal könnyebben kiakadnak, mert össze-vissza van borulva a hormonhàztartàsuk.
És félre ne értsd, a hangulatingadozás nem azt jelenti, amit leírtál, hanem azt, hogy rövid időn belül változnak a hangulatok (egy nap, vagy akàr egy óra is). Az, hogy valaki nèha zárkózott, teljesen normális, hiszen mindenkinek vannak rossz napjai.
Akkor csak èn èrzem magam úgy ahogy akarom? Az kemèny.
Volt műtètem règen ès az utánna következő nagyon fájdalmas napokon is jó kedvem volt mert akaratam. Kirúgtak melóból ès akkor igy úgy voltam vele, hogy időpazarlás depibe esni ès elkezdeni aggódni. Inkább ütemet váltottam ès lazán jókedvűen egy óra alatt találtam megoldást, új munkahelyet. Másnap kezdtem. Amikor rossz idő van ès mindenki depizik zenèvel ütöm ki a bugyijukból a lehangoló felfogást okozó gondolatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!