Találkoztatok már olyannal, hogy azért szólítanak le az utcán mert gipszben van a lábad?
Persze, még Pesten a buszon is többször megkérdezték, mit történt a lábammal, de a helyet persze nem adták át bszki,
most pedig egy kistelepülésen élek, itt simán, de itt minden más miatt is simán megszólítanak. Mondjuk nem zavar, nekem ez jobb, mint a sok droid, aki nem veszi észre a másik embert a fővárosban.
Én síngipszelt karral s lábban toltam (egyszerre), aztán egy ideig mankóztam. A villamoson mindig megkérdezte valamelyik öreg hogy mi történt, de egyik sem tette volna arrébb a szatyrot a másik ülésről hogy le tudjak ülni. Egyszer még a mankót is kiütötték a kezemből a banyatankkal :D
Amikor dolgozni voltam a gipszekkel/mankóval, akkor is sokan kérdezgettek, meg csodálkoztak hogy így dolgozom, egy ideig magyaráztam hogy diákmelóban nincs szabi, ha nem jövök be akkor nincs pénz, ha nincs pénz akkor nincs kaja és nincs koli, aztán már csak vállat vontam vagy azt mondtam hogy én ilyen kemény vagyok. :D
Semmit. Ha tetszett az ember, illetve az első alkalmakkor elmondtam mi történt, mikor már untam, vagy ha olyan volt, nem válaszoltam, vagy azt mondtam, hogy hadititok.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!