Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mások előtt átöltözni vagy...

Mások előtt átöltözni vagy zuhanyozni. Ilyenkor zavar ha meglátnak meztelenül?

Figyelt kérdés
Ilyenkor ügyelsz rá, megoldod valahogy, hogy ne lássanak meg pár másodpercre se meztelenül? Vagy éppen nem zavar a dolog, nem foglalkozol vele?

2017. nov. 24. 08:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%

Egyáltalán nem zavar. Öltözőben szoktam öltözni és zuhanyzóban zuhanyozni. Ezeken a helyeken természetesnek tartom a meztelenséget, és az is természetes, hogy megláthatnak. Fura lenne becsukott szemmel átöltözni vagy tusolni.

A szaunázásról, nudista strandról nem is beszélve... Szóval egyáltalán nem foglalkozom vele.

2017. nov. 28. 19:55
 12/14 anonim ***** válasza:
79%
Én szerencsére nem járok nagyon ilyen helyekre, csak strand nyáron olykor. De olyankor is maximumra elhúzott függöny, tóbszorosen ellenőrzött ajtó hogy zárva van e, minél előbb beérni a nyakig vízbe, kifelé "iszkolok" a strand köpenyemhez, ami " ápol és eltakar". De ettől függetlenül nem fosztom meg magam a strand jóhangulatától. Mondjuk mentségére szól, hogy extra rázós vagyok, szóval a strand köpenyem ezt hivatott kivédeni :D
2017. dec. 30. 17:04
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar ha más lát szinte bárhol átöltözöm..
2018. jan. 5. 00:02
 14/14 anonim ***** válasza:

12-es

ezt leírnád kicsit magyarabbul is? egyáltalán nem értem ... mi az h rázós vagy pl?

2018. jan. 7. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!