Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha lehetne hogy fájdalom...

Ha lehetne hogy fájdalom nélkül és hogy senkit nem viselne meg a halálotok megölnétek magatokat?

Figyelt kérdés
Én simán meg tenném. Csak azért nem teszem mert nem akarok fájdalmat okozni a családomnak. 19 éves vagyok úgy tervezem 10 év múlva megteszem szerintem. Nem látom értelmét az életnek és nem érdekelnek az élet apró örömei sem szoktam nevetni meg minden vidám vagyok és nem mondaná meg senki rólam hogy ez van.
2017. nov. 23. 21:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Na és mit érsz el vele? Ki kell élvezni az életet a halál ráér utána is bőven.
2017. nov. 23. 23:29
 12/19 anonim ***** válasza:
24%
Most élvezem az életet, nem tenném meg. De mondjuk 30-40 év múlva simán. Én így képzelem el az életem végét, nem úgy, hogy majd rákban, vagy végelgyngülésben kimúlok 80 évesen, úgy, hogy előtte hónapokig pelenkáztak...
2017. nov. 23. 23:41
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem.
2017. nov. 24. 02:06
 14/19 anonim ***** válasza:
Azért abba jobb ha belegondolsz, hogy azt már utána nem lehet visszacsinálni. Minden másra van megoldás, de ha egyszer megteszed onnantól kezdve nincs visszaút. És nincs második élet, mennyország, meg ilyen hasonlók, hanem csak a nagy büdös semmi. Mintha egy számítógépen meg nyomnád a delete gombot.
2017. nov. 24. 06:35
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem szabad megfutamodni, bármilyen nagy is a baj, mindig meg kell találni a kiutat, és az nem ez. Szerintem azoknak az embereknek a 90 százaléka akik megtették most megkérdezhetnéd őket, vissza csinálnák azt amit tettek magukkal. A legtöbben hirtelen felindulásból csinálják szerintem, nem igazán gondolják át hogy mi lesz a végeredmény
2017. nov. 24. 06:38
 16/19 anonim ***** válasza:
Higgyétek el nekem, akik most olvassátok amit írok, és ilyenen gondolkodtok, hogy nem éri meg, és egy sokkal nagyobb értékek vagytok, mint azt gondolnátok. Mert ha egy gyerekgyilkos tesz ilyet, vagy egy pedofil, vagy egy tömeggyilkos, azokért nem kár, de értetek az lehet, és majd idővel rájöttök, hogy igazam volt.És gondoljatok arra, hogy nagyon sok ember illetve gyerek halálos betegen fekszik egy kórházban, lehet hogy esélye sincs, és ő nem tud ellene tenni, de ti meg simán eldobnátok azt a dolgot, ami a világon a legnagyobb kincs
2017. nov. 24. 06:42
 17/19 anonim ***** válasza:
Inkább találjátok meg az utatokat, akár mások megsegítésében, vagy bármiben amivel úgy érzitek hogy jót tesztek és attól boldogabbak lesztek. De ha ezek után is úgy érzitek hogy a megfutamodás a legjobb és a leg egyszerűbb mód, akkor menjetek be egy kórházba, nézetek meg egy kisfiút aki ből csövek lógnak ki, és gondoljatok át ezt az egészet újra hogy mekkora kincs az ami nektek van. Bocsánat ha túl őszinte voltam.
2017. nov. 24. 06:45
 18/19 anonim ***** válasza:
De gondolom igazából tök mindegy mit írok mert úgy se adtok a véleményemre de azért leírtam
2017. nov. 24. 06:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha nagyon úgy érzitek hogy senki se szeret, menjetek el egy menhelyre fogadjátok örökbe egy kutyust, Mentsétek meg az életét, gondozzátok, szeressétek, megfogja hálálni és lehet hogy egyszer ő menti meg a te életed
2017. nov. 24. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!