Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha lehetne hogy fájdalom...

Ha lehetne hogy fájdalom nélkül és hogy senkit nem viselne meg a halálotok megölnétek magatokat?

Figyelt kérdés
Én simán meg tenném. Csak azért nem teszem mert nem akarok fájdalmat okozni a családomnak. 19 éves vagyok úgy tervezem 10 év múlva megteszem szerintem. Nem látom értelmét az életnek és nem érdekelnek az élet apró örömei sem szoktam nevetni meg minden vidám vagyok és nem mondaná meg senki rólam hogy ez van.
2017. nov. 23. 21:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
47%
Ne tedd meg. Lehet hogy most úgy érzed hogy az életnek nincs értelme de honnan tudod hogy milyen lesz a jövő?
2017. nov. 23. 21:08
 2/19 anonim ***** válasza:
40%
Mivan? Összetörte a kicsi szívedet egy kis ribi?
2017. nov. 23. 21:09
 3/19 A kérdező kommentje:
Nem dehogy már 13-14 éves korom óta gondolkozom rajta :D Nem visel meg ha elhagy egy lány
2017. nov. 23. 21:13
 4/19 anonim ***** válasza:
0%

ne már ember..

mire mész vele?

v akkor legalább vmi veszélyes de hasznos tettet vállalj be a többiekért..

2017. nov. 23. 21:13
 5/19 anonim ***** válasza:
31%

Hat ez nagyon buta gondolkodas... mitol latsz mindent ertelmetlennek? Bantottak?

Fogd fel ugy hogy annyi rossz utan var rad valami jo. Csak kikell varni. Talalsz egy olyan embert akivel egyutt leeled az eleted annal jobb nem lesz. Semmi a folfon nincs amitol jol tudnad erezni magad ?? Kezdj el mondjuk edzeni. Boldogsaghormonokat szabadit fel es majd nezni fognak hogy de jol nezelki. Vagy vagj bele valami lehetetlenbe a siker nagy boldogsag ahelyett hogy nyuszi vagy es elbujsz a halalba de ha megis ed

ennyire nem erdekel onzo vagy. Elotte rabolj ki egy bankot add ide a penzt neked ugy is mindegy lesz !

2017. nov. 23. 21:18
 6/19 anonim ***** válasza:
34%
Depressziós vagy, ennek nem kéne így lennie. Lehet élvezni is az életet, azért van. Fordulj pszichológushoz.
2017. nov. 23. 21:21
 7/19 A kérdező kommentje:
Rendszeresen sportolok :0 nem bántották soha. Annyi értelmét látom hogy nagyon kíváncsi vagyok mi lesz utána. Egyébként azért van a10 év ha valami mégis megváltozna de nem hiszem
2017. nov. 23. 21:30
 8/19 anonim ***** válasza:
0%

Simán :D már le$zarom mi történik velem,

valószínűleg mentális beteg vagyok.

Azt mindenki nagyon tudja mondani, hogy rossz a gondolkodásom, de senki se segít meggyógyulni...nem kell a képmutatás, pszichológus is csak antidepresszánsokat ír fel de azonkívül, hogy xanax-ozom, mint egy rocksztár semmit nem ér. Néha vannak jobb napjaim, de azok is csak önálltatások, attól még egy nyomorék vagyok. Úgyhogy ja, összeségében már mennék.

2017. nov. 23. 21:50
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
Ostobak vagytok... selejtek .. mennyjetek is akkor...
2017. nov. 23. 22:03
 10/19 anonim ***** válasza:
34%
A xanax nem antidepresszáns és a pszichológus nem ír fel semmit. Pszichológus vagy/és antidepresszáns segíthet. Nem kell szenvedni, lehet javítani a helyzeten.
2017. nov. 23. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!