Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem tudták még 20 év...

Miért nem tudták még 20 év után sem elfogadni, hogy nem szeretek tengerbe, óceánba, tavakba belemenni fürdeni? Mit tehetnék azon kívül, hogy elmondom naponta, hogy nem szeretem?

Figyelt kérdés

Sokat utazunk a szüleimmel, születésem óta visznek mindenhova.

Kiskoromban még imádtam fürdeni a tengerbe, de kb 5-6 éves lehettem, amikor Görögországban nyaraltunk és odaúsztam a nagyobb köves részhez és láttam, hogy tele volt rákokkal az egész. Nem tudom, miért, de előtte bele sem gondoltam, hogy azokkal fürödhetek együtt... És megijedtem tőlük, azóta szinte nem is mentem félelem nélkül élővízbe. Mert félek, hogy rálépek valamilyen állatra, ami megcsíp/megharap. Szóval bárhová megyünk, én tuti a medencéknél vagyok, ott ráadásul nem leszek tiszta homok sem, a só szem szárítja ki a bőröm, és nekem ez így megfelel.

De anyáéktól mindig hallgatom, hogy menjek már bele a vízbe, mert úgysincs ott semmi, legtöbb esetben olyan tiszta a víz, hogy látom a lábamat is és ne a medence partján töltsem az egész nyaralást. És most is megyünk majd és már előre látom, hogy naponta minimum 5-ször ez lesz majd, hogy jaj menjek már le a partra és úgysincs semmi a vízben. Minden nyaraláson ez van és mintha a falnak beszélnék, mikor elmondom, hogy nem szeretek élővízbe menni és nagyon félek ott.

2017. nov. 23. 10:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem tegyél pontot a végére, mond meg nekik, hogy egyszer és mindenkorra szálljanak le a témáról, mert nagyon zavar hogy nyaggatnak. Hagy töltsd úgy a pihenésed, ahogy téged kikapcsol. Ha te nem szeretsz olyan vízbe menni, ahol szemmel látható élőlények vannak, akkor ne tegyék már kötelezővé. Kedvesen mond meg, hogy lezártad a témát, a jövőben nem akarsz erről hallani.
2017. nov. 23. 12:22
 12/17 anonim ***** válasza:
Akkor menj el magad nyaralni, ha nem akarsz a csaladoddal lenni a tengerparton. Amig ok fizetik es veluk mesz, illene veluk toltened az idod egy reszet, nem egyedul lubickolni tok mashol. Ha elmesz egyedul, a sajat penzeden, oda ahova szeretnel, akkor nem lesz egy szavuk se.
2017. nov. 23. 14:13
 13/17 A kérdező kommentje:
Velük töltöm az időmet, vacsoraidőben és utána is. De ahhoz felesleges ott feküdnöm mellettük a parton, hogy segítsek nekik napozni.
2017. nov. 23. 14:24
 14/17 anonim ***** válasza:

Oh micsoda nagy problema

Minden evben utazgatsz igen, nem szeretsz a tengervizbe belemenni ? Igen ?

Aztamindensegit micsoda problema

Egyebkent a kerdesre valaszolva nem mesz bele ennyi, mit kell ennek akkora nagy gondot keriteni

huhhh

2017. nov. 27. 15:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Te pontosan az az ember vagy, aki nem érdemli meg, hogy ilyen szülei legyenek. Ha csóró családban élnek, akkor azért nyavajognál, mert még nem láttál tengert sőt még a Balatont se. Sosem értettem azokat, akik tengerpartra mennek nyaralni és csak a szállodai medence partján napoznak. Ezt megteheted itthon is.
2018. jan. 9. 18:34
 16/17 anonim ***** válasza:

"Sosem értettem azokat, akik tengerpartra mennek nyaralni és csak a szállodai medence partján napoznak."

Ebben igazad van, de szerintem attól még megérdemli a szüleit. A te fantáziátlanságodra vall, hogy azt hiszed, csak fürdeni lehet. Én se szeretek strandolni, de nem fölöslegesek az utazások. Lehet kirándulni,művelődni is.

2018. jan. 9. 21:26
 17/17 anonim ***** válasza:
#16: Ez így van. De ha elolvasod a kérdés leírását, láthatod, hogy semmi kaland nincs a nyaralás során.
2018. jan. 9. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!