Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Neten ha chatelsz valakivel...

Neten ha chatelsz valakivel akkor mennyire nyílsz meg és mennyire a valóságot írod?

Figyelt kérdés
Rám az a jellemző, hogy még a való életben nehezemre esik bizonyos dolgokról beszélni addig chatelésnél vadidegenekkel ez nem probléma, viszont gyakran érzem azt, hogy akikkel beszélek teljesen szürreális dolgokat állítanak magukról és nem igazán értem mi ebben a poén. Olyan mintha egy képzelt karakterrel beszélnék de ami a legzavaróbb, hogy igazán nem is fektetnek bele időt és energiát, hogy legalább hihető legyen az az alteregó ami kitaláltak maguknak.
2017. nov. 21. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Neten, például itt az oldalon ha beszélek valakivel simán megnyílok neki hiszem úgy sem tudjuk ki a másik.
2017. nov. 21. 21:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is utálom, mikor valótlant állítanak magukról az emberek, és még a kitaláció is szánalmas, de szerencsére még nem tapasztaltam sokszor. Olyanokkal eleve nem írok tovább. Én szeretem úgy beállítani magam, amilyen vagyok a való életben.
2017. nov. 21. 21:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Mondjuk az is lehet, hogy csak én vagyok paranoiás de nekem állandóan az az érzésem hogy a csajok is pasik, akik meg nem azok meg kamuznak.
2017. nov. 21. 21:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Régebb nagyon megnyíltam, de mostmár kevésbé, mert kissé elegem lett az ilyen ismerettségekbõl. A valóságot írom, meg ragaszkodok a találkozáshoz is természetesen, ha már valamilyen barátságot szándékszanak velem kialakítani. Ha valaki neten kínos kérdéseket tesz fel, amire nem szívesen válaszolok, inkább megmondom, hogy nincs kedvem és hagyjon, mintsem hazudjak a témában.
2017. nov. 21. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!