Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én mutatnám meg a valóság...

Csak én mutatnám meg a valóságot az ilyen embereknek?

Figyelt kérdés
Tudjátok minden általános/középiskolában valamelyik osztályban vannak ilyen fekete bárányok akik azt gondolják milyen egyediek és nem zavarja őket ha leszólják az öltözködésüket de azért hangot adnak a panaszuknak.Na a lényeg hogy van ezen belül olyan fajta amelyik pszichopatának meg örültnek gondolja magát és hogy meg tudna ölni másokat,vágja magát mert ő "szereti" a vért stb stb..Na ezeknek szívesen mutatnék egy két gore oldalt ahol halott gyerekek vannak stb aztán meglátná a világ igazi sötét oldalát mert a vámpíros meg goth blogok nem azok :D
2017. okt. 15. 22:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
24%
Mutass neki aztán nézd meg az arckifejezését.
2017. okt. 15. 22:24
 2/18 anonim ***** válasza:
24%
Hagyd meg nekik ezt az örömöt. Majd kinövik.
2017. okt. 15. 22:26
 3/18 anonim ***** válasza:
74%

"Na ezeknek szívesen mutatnék egy két gore oldalt ahol halott gyerekek vannak stb aztán meglátná a világ igazi sötét oldalát"

Inkább vidd ki őket egy cigánytelepre!

2017. okt. 15. 22:26
 4/18 A kérdező kommentje:
Naa 14 évesen én is szembesültem vérbe fagyot gyerekekel akiket brutálisan meggyilkoltak amikor véletlen megtaláltam egy ilyen oldal...
2017. okt. 15. 22:27
 5/18 anonim ***** válasza:
71%
Hagyd a fenébe. Ezek szánalmasak, de ha felhúzod ilyenen magad akkor te se vagy jobb.
2017. okt. 15. 22:37
 6/18 anonim ***** válasza:
95%
És mi az olyan oldalakban a nagy szám, ott a bestgore, dugig van mindennel, válogatni is lehet, láttam én is élőben nem egy balesetet, volt ahol szó szerint szétlapult emberrel az autóban... mi benn az extra, aki nem sík hülye az tudja mi van egy emberben, és bizony az ki is jöhet onnan.
2017. okt. 15. 22:51
 7/18 anonim ***** válasza:
81%
Oszt most mutatsz nekik 1-2 Gore videót attól változik bármi? Nem fog.
2017. okt. 16. 06:43
 8/18 anonim ***** válasza:
66%
Hát, én is közlök egy valóságot: te se vagy egészen normális.
2017. okt. 16. 10:09
 9/18 A kérdező kommentje:

7 Én csak kicsit sokkolni akarom őket :D

8.Majd te fogod megmondani mi az a "normális" tudod ez egy relatív dolog,elmaradott országokban a férfiak farkán csonkítása számít normálisnak nálunk meg nem...

2017. okt. 16. 15:53
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem sokkolod magad egy sokkolóval?:D Komolyan, mi a bánatnak foglalkozol velük, bántanak téged vagy mi? Ha nem, akkor meg hagyd őket békén, aztán meg van oldva a dolog.
2017. okt. 16. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!