Nincs kedvem semmihez. Élni sincs. Mit tegyek?
Suli kezdetékor jött rám ez az időszak. Lusta vagyok,nincs kedvem se tanulni,se semmihez. Mindenen elsírom magam (pl. ha a tanár rámszól mert beszélek másokkal) és egyszerűen a jegyeim is romlanak lefelé. Zongorázom ,amit anyum erőltetett rám,és kézit is kipróbáltam de 2 alkalom után meguntam,és ugyanez van a gimnasztikával. Na mindegy belebonyolodtam. Egyszeruen mindent feladnek,szivesen meghalnék... Jó,anyuéknak fájna de... Otthon is utálok lenni.Folyton megy a családi vita... Félek hogy anyukám elveszítem:( Nekem ő a mindenem. Ő motivál mindenre:'( ja,meg azon gondolkozom a legtobbet,hogy mi lesz belolem. Felek a jovomtol. De nagyon.. felek hogy rosszak lesznek a jegyeim,szar leszek,es hogy egy senki lesz belolem:( Utcakotro:( szeretnek anyukamnak boldogsagot okozni hogy jo ember lesz belolem...:( Mindentol felek..Akar a holnapi dogától...Minden:(
Tudtok adni valami motiválást?Hogyan vegyem rá magamat hogy csináljak bármit is?Mit tegyek ezzel a kedvtelenséggel? UTÁLOK ÉLNI! (Bocsi az elírásokért..)
Szerintem egy pszichológus sokat segítene, vagy neki el tudnád mondani az ilyen gondjaidat, és biztos mondana jó tanácsokat, hogy mivel tudod motiválni magadat, vagy elterelni a figyelmedet a rossz dolgokról.
A zongora ha nem érdekel, hagyd abba. Ezt megpróbálhatod anyuddal megbeszélni, illetve megmondani neki, hogy neked nagyon rosszul esik, amikor vitatkoznak.
A jövőtől meg ne félj, fiatal vagy még. Én most november végén leszek 22, és lövésem sincs, hogy mit akarok kezdeni magammal, minek tanuljak tovább. Szóval emiatt ne aggódj. Meg a dolgok sokszor adják magukat, jön ahogy jön, ami egyik pillanatban nehéznek tűnik elsőre, arról kiderül később, hogy megy mint a karikacsapás. stb.
Az érdemjegyek sem minden, ha a felvételire rákészülsz, simán sikerülhet jól, meg később az érettségit is meg lehet írni kb pár hétnyi felkészüléssel.
Vagy ne hagyd, hogy demotiváljanak a rossz jegyek. Ha valamit nem értesz pl. matekból, akkor még a korrepetálás is szóba jöhet segítségként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!