Egy nyomást érzek a melkasomban gyengének érzem magam és semmihez nincs kedvem. Mi ez?
Valószínűleg lelki okai vannak. (A mellkasi fájdalomnak is.)
Mióta állnak fenn a tünetek?
Szerintem depressziós vagy.
Vagy valami trauma érhetett (meghalt valaki, aki fontos volt neked pl.), bár szerintem ezt pontosan meg tudnád határozni.
Fordulj egy pszichiáterhez a tünetekkel, és kérd, hogy ajánljon csoportos terápiát. (A művészet-terápia a leghatásosabb. De ha nem sikerül bejutnod egy csoportba sem, otthon is alkothatsz - színezhetsz "felnőtt színezőket" pl., ilyet bármelyik könyvesboltban beszerezhetsz pár ezer forintért.)
Mellé kérjél gyógyszert tőle. Az escitalopram hatóanyagú gyógyszerek nagyon jók. Sok mindenkinél hatásosak, kevés mellékhatással - én, és még néhány ismerősöm is ezt szedjük. Nem okoz függőséget, hozzászokást. Ráadásul lassú felfogású se leszel tőle, mint a legtöbb ilyen jellegű gyógyszertől.
Remélem, tudtam segíteni.
Volt egy depressziós ismerősöm, ő ezekkel a módszerekkel gyógyult ki belőle.
Neked is jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!