Vannak itt INTJ emberek? Az eredeti kérdés több, mint 4 éves, így kicsit átalakítva én is megkérdezem.
1. Mi a foglalkozásotok? Illetve mivel szeretnétek foglalkozni?
2. Mi a véleményetek a művészetről, mennyire fontos számotokra, hogy így fejezzétek ki magatokat? Milyen zenét, filmeket, festményeket, etc. szerettek?
3. Hogy álltok a családalapításhoz? Akartok gyereket/gyerekeket?
4. Hány barátotok van, mennyire könnyen tudtok beilleszkedni egy társaságba?
5. Mennyire megy könnyen az ismerkedés az ellenkező nemmel? Mennyire könnyű nektek párkapcsolatban élni? Hogy viszonyultok a "romantikázáshoz"?
6. Mi a legeslegidegesítőbb emberi tulajdonság szerintetek? Az amitől legszívesebben a falnak mennétek (vagy annak vezetnétek az illetőt:D)?
7. Végül: hány évesek, és milyen neműek vagytok?
Eredeti: https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
*5 Nehezen, sokszor csak visszahúzó erő, akire feleslegesen fordítanám az energiámat életem ezen szakaszán. Ha valamit jól akarsz csinálni azt csináld egyedül. Ez egy nagyon igaz mondás, semmi értelme fiatalon elkötelezni magunkat, ha még annyi felfedezésre váró rejtély és ország várja az embert. Abban a pillanatban, ahogy ketten vagyunk mindenre fele annyi idő jut.
Habár... Egy hasonló érdeklődésű személlyel biztos izgalmas lenne megvitatni az uticélunk az érvek/ellen érvek társaságában. Imádom a vitákat, s azt ha a másik fél valami csoda folytán képes meggyőzni az igazáról.
1. Politikaval, filozofiaval szeretnek foglalkozni
2. Szeretem a muveszeteket, viszont egyik agat sem muvelem
3. Meg nem dontottem el
4. Nagyon keves
5. Ez attol fugg, hogy “like-minded” emberrol van szo, vagy csak egy egyszeru emberrol, akivel mondjuk a munka miatt kerultem ossze. Az elobbivel minden tokeletes, az utobbival borzaszto. Nem vagyok romantikus alkat
6. A butasag. Komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!