Mi a különbség az INTJ-A személyiség és az INTJ-T között?
INTJ-T jellemzők:
-érzékeny a stresszre
-megjegyzik saját gyengeségüket és igyekeznek kijavítani azokat. Ezzel a vágyukkal, hogy exponenciálisan jobbak legyenek, mint amilyenek, az INTJ-T elakad egy soha véget nem érő önfejlesztő hurokba, amely kimerítő és depresszióhoz vezethet.
-A turbulens INTJ-k jobban törődnek azzal, amit mások gondolnak róluk. A társadalmi helyzetek túlértékelésével sokszor azt próbálják megtervezni, hogyan jelenjenek meg "normálisan". Ez stresszes társadalmi helyzethez és társadalmi szorongáshoz vezethet.
Összességében ez a személyiség maximalistább, mint az INTJ-A.
INTJ-A jellemzők:
-jobban ellenáll a stressznek
-általában nyugodt és magabiztos
-kevésbé motiváltak mint az INTJ-T
-nem kérik más emberek jóváhagyását semmiben
-személyes felelősségre és a magabiztosságra való képesség nagyon fontos értékek az INTJ-A számára.
Egyébként én INTJ-T vagyok ezért tudtam többet írni az elsőhöz. Az INTJ-A-hoz csak ennyit találtam az interneten. De egyébként a 2 típus között nincs sok különbség egyik se jobb a másiknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!