INTJ személyiségtípus?
Dettó INTJ. Ráadásul 95%-ban introvertált. Nehéz az életem! :D Viszont legalább a társamat megtaláltam, aki teljesen ugyanaz mint én (bár ő tagadja). Biztos vagyok benne, hogy te is meg fogod találni.
Nekem sokkal nehezebb egy munkahelyi közösségben megtalálnom a helyem, kínszenvedés az irodai létezés...
Én is INTJ vagyok, pluszban autista. Az emberi "kapcsolataim" kb. mint amikor egy földönkívüli jelezni akarja hogy békével jött de mindenki azt hiszi, hogy ki fogja nyírni az emberiséget. :D
Ha kifejlesztesz magadban egy bizonyos fokú türelmet, az sokat segít azokban az esetekben, amikor egy-egy hirtelen kimondott vélemény miatt mások megsértődnének. Neked valószínűleg még könnyebben is menne mint nekem, hiszen "normálisan vagy programozva".
Szerintem nem furcsa :D van ismerősöm, aki szereti többször meghallgatni a sorozatok főcímdalát, van hogy 3-4x is elindítja, úgy szólnak neki hogy elég már, nézzük azt a kva sorozatot :D (az illető normálisnak minősül, csak szereti ismételgetni ha valami tetszik neki).
Amúgy ha bármi közöd lenne az autizmushoz, bizonyára már feltűnt volna, mivel a legerősebben gyerekkorban látszik. Ha nem szartak le ritka magasról a szüleid, óvónőid, tanáraid, orvosod akkor nem valószínű hogy ennyi idősen tűnne fel. Nekem kb. a létezésemről is alig vettek tudomást otthon, mégis feltűnt hogy bibis a gyerek. Azért ez nem annyiból áll hogy az ember introvertált meg kicsit fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!