Látott már valaki 60+os cigány férfit? Létezik egyáltalán?
Figyelt kérdés
És ősz cigányt?2017. nov. 11. 19:16
1/7 Metionin válasza:
Aha, a szembeszomszéd anyáméknál. 90 körül van, de ősz. Nem lát, nem hall de szerintem az egész "kiccsaládot" túl fogja élni.
3/7 anonim válasza:
Neviccelj! A c. tarsadalom 1/3-at ok teszik ki!
4/7 anonim válasza:
Én sem látok az utcán, csak fiatalokat vagy max 50eseket. Bár már kétszer is odajött hozzám egy öreg cigányasszony 200 forinot kérni gyógyszerre, de nem adtam neki:D, Ha csak 200 forint kell, nincs a familiában aki kisegítené?:D
5/7 anonim válasza:
Miért ne léteznének? :D Túlélik a magyarokat :DD Őszt viszont most, hogy mondod, még nem láttam :O
6/7 anonim válasza:
Na, akkor most nagyon fogsz örülni :) A környékünkön lakik egy öreg cigányember, tutira több, mint hatvan éves és még ősz is. Naponta tesz egy kört a környéken, lassan jár és bottal, de minden nap sétál.
7/7 anonim válasza:
Véletlenül nincs nagy és dús bajsza 6-os? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!