Látott már valaki cigány tanuló vezetőt?
Figyelt kérdés
A kérdés nem provokáció, bár én magam még sosem láttam, úgyhogy kíváncsi vagyok, más látott-e már.2011. aug. 2. 18:51
1/16 anonim válasza:
Én abszolút nem szoktam látni cigány embert autót vezetni, pedig borsodi vagyok o.O
2/16 anonim válasza:
a szemüveges cigány is csak legenda!
3/16 anonim válasza:
Még nem, de vicc van már:
oktató: - milyen tábla volt ez cigány?
cigány: - há' álumínium, visszatolassak érte?
5/16 anonim válasza:
én láttam már. ötödjére vagy hanyadjara keszult a forgalmi vizsgára a vesztesek nyugalmával :D
6/16 anonim válasza:
Én láttam!!! Kétszer végig ment az utcán a szintén hasonló tudású rokonnal ( volt jogsija ), úgy, hogy majdnem árokszálláson voltak. Rajtam meg a frász volt, hogy belém jön. Majd pár nap múlva egyedül jogsival ment! ( Vett jogsis, valószínű. )
Ja, ha oktatóról van szó, hogy azzal vezetett volna akkor nem!
7/16 anonim válasza:
Én láttam már, igaz csak rutin vizsgán volt, meg is bukott de a legnevetségesebb hogy nem tudta felnyitni az Ignis motorháztetejét, de semmit nem is tudott. Gondolom biztos a Ladákhoz szokott hozzá, amúgy forgalomba vezetőt egyet se láttam, nekik biztos 17 éves koruktól a segílyhez osztogatják a jogsit.
8/16 anonim válasza:
se tanuló vezetőt,se egyetemista romátigányt,de középiskolai tanuló romát is alig alig látni,de börtöbök nagy részét ők teszik ki de ne legyünk rasszisták úgyhogy ezt ne verjük nagy dobra
9/16 anonim válasza:
új a billem elnézést egy két félre pötyögött betűm miatt:D
10/16 doboszoli válasza:
Azt láttátok volna amikor a cigány bányászok sztrájkja, megzavarta a rendőrök diplomaosztó ünnepségét!DD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!