Kálmán Olga, hogy veszi a bátorságot, hogy kijelenti, az árvízvédelemben, polgárőröket látott de Gárdistát nem?
El kell hallgatni a nép elől, hogy a Gárda segít az embereken, mert a végén még túl sokan szimpatizálnának a mozgalommal.
Amúgy meg érdekes ez a megjegyzése. Én 18.-án és 19.-én kint voltam többedmagammal Edelényben. 18.-án például hajnali 2-ig folyamatosan pakoltuk a zsákot a Nemzeti Őrsereg tagjaival (a Katona József útnál, azt hiszem így hívták). Na ott alig volt vagy tíz "civil", rajtuk kívül mindenki e két szervezet tagja volt. A pár száz gyakorlóruhás ember közt nehéz lett volna eltagadni, hogy kint van a Gárda, meg az Őrsereg. Érdekes, lehet hogy épp ezért nem is volt ott kint egy figura sem a sajtótól. Viszont 2 óra után, mikor mentünk az iskolába, a "szállásunkra", a Boldvánál (azt hiszem így hívják azt a folyót, ami kiöntött) szintén sok Gárdista töltötte a zsákot. Beszéltem néhányukkal, volt aki szabolcsból, volt aki Hajdú, meg Pest megyéről jött, de még veszprémiekkel is találkoztam...
Másnap meg a rendőrszakközepesekkel voltunk.
Lehet, hogy az ATV-sek, meg a többiek szándékosan kerültek minket.
neked szerintem fogalomzavarod van.
nem azt mondta, hogy nem voltak, hanem azt, hogy ő nem látott. te személyesn láttad, hogy ő látott gárdistát, vagy mi? egyébként honnan tudod, hogy hazudott?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!