1/6 anonim válasza:
Kevés az infó. Lehet gyulladásos, idegi probléma vagy akár az agy izom kapcsolat hiánya is bár a kezed nélkül nem tudom hogy éltél eddig.
2/6 anonim válasza:
Marok Marcsi ízületi krízis, esetleg.
3/6 A kérdező kommentje:
Tényleg csak néha nem megy. Semmihez sem köthető.
2017. nov. 11. 22:28
4/6 anonim válasza:
Én kiskorom óta nem tudom reggel, felkelés után összeszorítani az öklömet :D
5/6 anonim válasza:
Előző vagyok, most utánanéztem, mert kíváncsi lettem :D Azért van, mert alvás közben kikapcsol az a része az idegrendszernek, ami az izmok akaratlagos mozgatását irányítja. Mivel nem mozognak az izmok, nem termelődnek olyan ingerületátvivő anyagok az idegsejtekben, amik az izmok mozgatásához szükségesek. Normális esetben egy kicsi idegi stimuláció is elég ahhoz, hogy az izom megfeszüljön, de ha kevesebb az inherületátvivő anyag, akkor több stimuláció kell ugyanakkora izommunkához (gyengébben fog összehúzódni az izom ugyanakkora stimuláció hatására). Felkelés után az idegsejtek újra elkezdik termelni a szükséges anyagokat, pár perc után normálisan tudod mozgatni az izmaidat.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez sokat segített!😁
2017. nov. 13. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!