Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem kezd negatív...

Csak szerintem kezd negatív és ellenszenves irányba mozdulni a metoo kampány?

Figyelt kérdés

Nőként úgy vélem, hogy kezdenek néhányan visszaélni ezzel a dologgal. Szerintem több évtizedre visszamenőleg már nem lehet valakit meghurcolni. Kezd számomra kicsit olybá tűnni, hogy ez az egész már csak a figyelemfelkeltésre megy függetlenül attól, hogy most férfiről vagy nőről beszélünk.

Az elején úgy gondoltam, hogy ez hasznos, mert erről kell beszélni, de már túlzás, szerintem. A híroldalak vezetőhíreiben kb másról sincs hír... Kb kicsit olyan az egész, hogy ki tud "nagyobbat" mondani. Ti mit gondoltok erről?

#zaklatás #metoo kampány
2017. nov. 11. 10:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
51%

Hány ilyen esetről tudsz a kampányban, amikor csak úgy, bosszúból rámutattak valakire, és senki, egyetlen más áldozat vagy tanú sem sorakozott fel mellette? Hányszor fordult elő, hogy az ártatlanul megvádolt jogi útra lépett, és bebizonyította, hogy rágalmazták?

Nincs kizárva az esély, hogy valaki megpróbál visszaélni a kampány adta lehetőséggel, arra viszont igen-ige csekély az esély, hogy ezt sikerrel teszi. Talán nem azt a minden áldozatnak és potenciális áldozatnak óriási segítséget nyújtó megmozdulás számlájára kéne ezt írni.:-) Ez ugyanolyan hiba, mint az a feltételezés, hogy minden férfi zaklató és bűnös, pusztán azért, mert eddig férfi elkövetőkre derült fény.

2017. nov. 11. 13:17
 12/21 anonim ***** válasza:
58%

#8 nem tudok válaszolni, mert valamin problémázik a trágárságszűrű, pedig 3x átnéztem, szóval tömören nem értek veled egyet és nem hiszem, hogy a kampány eredményei megérnék a társadalmi árukat

Teljesen egyetértek a többiekkel a visszaélésekkel kapcsolatban.

2017. nov. 11. 13:26
 13/21 anonim ***** válasza:
58%

Nyilvánvaló,most lehet szerepelni,sajnáltathatják magukat stb.

Ha nekik ez akkora trauma lenne akkor nem a feszbukon nyomnak... szanalmas

2017. nov. 11. 14:56
 14/21 anonim ***** válasza:
14%
Utolsó, de undorító vagy! Nyilván ott fogják nyomni, ahol több emberhez eljut, hogy felfigyeljenek a gondra! Vagy ezt hogy gondoltad, hol nyomassák? Ha bemennek vele a rendőrségre, kb pofánröhögik őket azzal a szöveggel, hogy "ez egy természetes dolog". A logika gondolom nem fér össze a mocskolódással :)
2017. nov. 11. 15:12
 15/21 anonim ***** válasza:

"nem értek veled egyet és nem hiszem, hogy a kampány eredményei megérnék a társadalmi árukat "

Milyen társadalmi árra gondolsz?

2017. nov. 11. 16:06
 16/21 anonim ***** válasza:
72%
Sajnos, mint minden mozgalomban, itt is megjelennek azok, akik csak hírnevet akarnak maguknak barkácsolni meg fel akarnak tűnni... és sajnos az emberek hajlamosak azokra jobban odafigyelni. Emellett úgy gondolom, jó, hogy megtörtént, mert talán beindult egy olyan szemléletváltozás, hogyha vki bejelent ilyesmit akárhol, akkor nem őt hibáztatják azonnal vagy lebeszélik róla, hanem legalább elkezdenek vizsgálódni.
2017. nov. 13. 10:30
 17/21 anonim ***** válasza:
72%

A jó és gazdag pasik füttye: udvarlás, a ronda szegényeké viszont zaklatás.

[link]

2017. nov. 15. 17:01
 18/21 anonim ***** válasza:
33%
Bencét sose az eszéért szerettük, nagy szerencséjére.:D
2017. nov. 15. 17:34
 19/21 anonim ***** válasza:
10%
Szerencsére a metoo kapcsán tisztulni látszik a kép. A normalitás-párti többség áll szemben az agresszív, genderkóros kismalacokkal. :D
2017. nov. 15. 17:39
 20/21 anonim ***** válasza:
68%
A #metto-kampány jól megkoreografált, alaposan kidolgozott támadássorozat. Feltűnési viszketegségben szenvedő, pénzéhes színésznőcskék akciója az agész.
2017. nov. 15. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!