Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én érzem úgy, hogy túl...

Csak én érzem úgy, hogy túl meleg a November? 22/L

Figyelt kérdés
2017. nov. 11. 06:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%

Igazából szeretem ezeket a kérdéseket, sőt inkább az alatta található valaszokat, és mindig ledöbbenek, hogy milyen "buták" az emberek. Azon kepesek vitázni, és sértegetni egymást, amiben semmi befolyasuk nincs.

1. Emberek vagyunk, nem vagyunk egyformák. Valakinek a 5 fok már pokoli hideg, és rettentően fázik az nyilván azt fogja mondani, higy nagyon hideg a november.

Aki bírja a hideget, és 5 fokban is polóban rohangál annak enyhe lesz.

2. Érdemes megnézni a meteorológiai honlapokon egy hőtérképet. Hegyekkel, dombokkal körbevett, völgyben fekvő Mucsaröcsögén hidegebb van, mint egy Budapest nevezetű városban. Igy nyilván a Mucsaröcsögei földművesnek hideg lesz a november, mint a Pösti átlagembernek, akinek enyhe a november....

Nincs ebben semmi extra.....

2017. nov. 11. 08:05
 12/15 anonim ***** válasza:
83%
Bár reggel még átmeneti kabátba, délben/délután már pólóban szoktam mászkálni a városban. Azt nem mondanám, hogy meleg van, inkább csak olyan lightosan hideg. :D bár némelyik osztálytársam már télikabátot hord, szóval lehet, hogy csak velem van a baj. :D 16/L
2017. nov. 11. 09:51
 13/15 anonim ***** válasza:
November még elvileg ősz. Szóval pont jó ez.
2017. nov. 11. 13:22
 14/15 anonim ***** válasza:
De most miért lettem lepontozva? Semmi baj nincs ezzel, hogy valaki így akarja jelezni nekem, hogy valami baj van a válaszommal, csak kíváncsi vagyok, hogy mi a baj vele. Örömmel venném, ha az illető kicsit bővebben kifejtené, hogy mi volt a gondja a hozzászólásommal. Előre is köszi
2017. nov. 11. 18:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is ugyanezt kérdezném mint az előző...
2017. nov. 11. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!