Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én érzem úgy, hogy túl...

Csak én érzem úgy, hogy túl meleg a November? 22/L

Figyelt kérdés
2017. nov. 11. 06:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
2%
örülj neki, gondolom nem te fizeted a futest ha te fizetned biztos nem zavarna ennyire.
2017. nov. 11. 07:04
 2/15 A kérdező kommentje:
Ohhhh istenem rögtön ezzel kell jönni. Hat képzeld el, egyedül lakok, magamnak fizetek mindent.
2017. nov. 11. 07:20
 3/15 anonim ***** válasza:
63%

Én pl örülök neki. 140.000 ft volt a fa, ami a meleget adja.... bár tavalyról maradt még, de inkább legy mint ne.

Jó lenne ha nem kéne újra venni, mint a tavaly januárban, akkor kellett...

Tavalyi szezonban 220.000 ft volt a fütés, ìgy hogy új nyilászárók, és szigetelve van a ház.... (gáz nincs)

Gondolom ha eljutsz oda, hogy Neked kell majd fizetni, Te is örülsz majd az enyhe télnek.

2017. nov. 11. 07:20
 4/15 anonim ***** válasza:
37%
lehetséges, hogy igaz a globális felnelegedés
2017. nov. 11. 07:26
 5/15 Bihar Valatonon ***** válasza:
55%
Nem igaz....tavaly előtt is meg az előtte lévő években is melegebb volt már tavaly sem volt "túl meleg"
2017. nov. 11. 07:30
 6/15 anonim ***** válasza:
74%

Napközben nincs hideg, de reggel azért nincs meleg, bár össze vissza idő van! Nem egységes, hol meleg, hol hideg van.

Igazából úgy vagyok vele eső ne essen!

2017. nov. 11. 07:31
 7/15 Bihar Valatonon ***** válasza:
27%
Ez az örültök az enyhe télnek dolog ez megint annyira magyar és bolond emberekre vall..hol az anyámban van enyhe tél???? Évek óta ha ilyenkor nincs túl hideg akkor a tavasz nagy részét veszi el a hideg....beszéltem már f..szságokat :D
2017. nov. 11. 07:32
 8/15 Bihar Valatonon ***** válasza:
9%
*beszéltek
2017. nov. 11. 07:32
 9/15 anonim ***** válasza:
77%
Ejszakás voltam a héten, akkor 2-3 fok volt egesz ejszaka.... az normalis.... napoalrol nem ugazan tudok nyilatkozni....
2017. nov. 11. 07:33
 10/15 anonim ***** válasza:
57%

Eddig is így volt szerintem.

Én speciel örülök neki, mert szeretek mostanában túrázni, bringázni. Haverokkal is elmegyünk 1-1 rövidebb kirándulásra munka után este és egészen tűrhető az idő. Plusz szeretek nyitott ablak mellett lenni és fűteni se nagyon kell.

De lesz még ennek is böjtje, februártól április-májusig baromi szar idő szokott lenni.

2017. nov. 11. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!