Miért vagyok feltűnő?
Akármerre megyek , ha utcán vagyok,nekem adják a szórólapokat, riporterek ha vannak ezer közul megtalálnak, munkahelyen mindenki engem faggat nagyon " érdekes " vagyok ! Nem értem miért ? Ember vagyok, nincs 3 lábam 2 fejem, legszivesebben sokszor sirni tudnek es mondanam kopjatok le!
Vajon valami baj van velem?
Átlagos nö vagyok, fodraszhoz jarok 3 havonta, fogorvoshoz mikor kell, ápolt vagyok, de se szép se csúnya, átlagos.
Be szeretnék olvadni legyek egy a sok közul, miert nem sikerul ?
Rengeteget faggatnak, h miröl mit gondolok, es furcsan neznek gyanakodva. Nem iszom , nem lopok, nem hazudok, csak egyszeru vagyok.
Egyszer mondtam egy tanacsadónak mikor mondta h jellemezzem magam ( munkat kerestem akkor) mondtam h csak egy mindennapos ember vagyok. Visszanezett gúnyosan h te?
Szeretnek egy lenni a többi közul , öltöködesem is átlagos , sportos, klasszikus. Neha sminkelek.
Valaki meg volt igy ?
Mi az oka ennek?
A csaladom mondta h szep vagyok de vicceltek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!