Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vagyok feltűnő?

Miért vagyok feltűnő?

Figyelt kérdés

Akármerre megyek , ha utcán vagyok,nekem adják a szórólapokat, riporterek ha vannak ezer közul megtalálnak, munkahelyen mindenki engem faggat nagyon " érdekes " vagyok ! Nem értem miért ? Ember vagyok, nincs 3 lábam 2 fejem, legszivesebben sokszor sirni tudnek es mondanam kopjatok le!

Vajon valami baj van velem?

Átlagos nö vagyok, fodraszhoz jarok 3 havonta, fogorvoshoz mikor kell, ápolt vagyok, de se szép se csúnya, átlagos.

Be szeretnék olvadni legyek egy a sok közul, miert nem sikerul ?

Rengeteget faggatnak, h miröl mit gondolok, es furcsan neznek gyanakodva. Nem iszom , nem lopok, nem hazudok, csak egyszeru vagyok.

Egyszer mondtam egy tanacsadónak mikor mondta h jellemezzem magam ( munkat kerestem akkor) mondtam h csak egy mindennapos ember vagyok. Visszanezett gúnyosan h te?

Szeretnek egy lenni a többi közul , öltöködesem is átlagos , sportos, klasszikus. Neha sminkelek.

Valaki meg volt igy ?

Mi az oka ennek?

A csaladom mondta h szep vagyok de vicceltek

2017. nov. 10. 20:18
 1/3 anonim válasza:
szerintem átlagos vagy,csak beképzeled magadnak ezeket. lehet ízléstelenül öltözöl xd. de komolyan szórólapot többszázezer ember kezébe nyomnak egy nap folyamán. ha pesti vagy akkor meg nem nehéz egy riporterbe belefutni néha a blahán.
2017. nov. 10. 20:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Joovan haggyuk már. Majd pont mindenki veled foglalkozik... annyira látszik hogy szerénységbe próbálod bújtatni az egódat. Nem tartod magad szépnek,de azért leírod hogy a családod mondta hogy az vagy,meg hogy fodrászhoz jársz stb. Nevetséges hogy azt hiszed körülötted forog a vilag... majd egy munkahelyen pont az lesz a legnagyobb bajuk hogy neked mi a véleményed a világról :'D ...
2017. nov. 10. 21:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Csak azert irtam a fodraszt h ne gondoljatok apolatlannak
2017. nov. 10. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!