Hogy lehet szépen énekelni? Vagy rappelni? Vagy ez egy emberrel született tehetség?
Nem vagyok egyikből sem olyan jó de szerintem nem is reménytelen
Válszokat előre is köszönöm :D
A hangszál -tüdő mint bármely izom edzhető ,agyi kapcsolat javítható.Sokat kell gyakorolni erre vannak edzők vagyis énektanárok.
De vannak akiknek kevesebb gyakorlás is elég otthon éneklés is bőven elégséges ,meg eleve más hangszínnel születnek emberek,hiszen ezért ismered fel a másikat hangról mert mindnek más. Na most a fülnek van amelyik hang kedvesebb van amelyik taszítóbb és az alap hangon nem tudsz változtatni érdemben.
Sokféleképpen lehet szépen.
Kinek mi a szép. A pontosság, tisztaság azért sokat tesz az igazi műélvezethez.
Az operások nagyon képzetten csinálják, szabályosan, pontosan. Ott is vannak különbségek, de számomra a szépséget nem az jelenti.
De hangot képezni is különböző módokon lehet. Testi adottságoktól függ kinek, milyen technika "áll jól", melyikkel tud hiteles (szép) hangot megszólaltatni...
mert szerintem a dallamot és a szöveget fel kell tölteni még érzelmekkel, "színészi" alakítással is.
AZ énekléshez szerintem kell egy kicsi tehetség, bár ha neked az nincs, akkor se add fel :D
Én viszonylag jó hanggal, hallással , és ritkusérzékkel születtem, verseket is tudok írni, és énekelni .. de a rapp :D hát.. nem vagyok az improvizáció nagy mestere annyi szent, és sokak szerint túl "cuki" hangom van a rappeléshez, ráadásul soha nem voltam az a fajta "telibeszarok mindent" csávó, a rapp pedig maga legöbbször ezt tükrözi . Utóbbit meg lehet tanulni, de legyen nagy a szókincsed, legyél tökös, és ne a "mi értelme van az életnek" fajta szöveggel állj elő, mert azt senki sem veszi meg. Hadarni én is tudok, viszont hangsúyozi, jó hangszínen elmondani szívből amit akarok rohadt nehéz :D
Hajrá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!