Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyek azok a tárgyak, amelyek...

Melyek azok a tárgyak, amelyekhez született tehetség kell kulonben labdába se rúghat az illető?

Figyelt kérdés

2017. jan. 9. 00:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Rajz
2017. jan. 9. 00:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Éneklés
2017. jan. 9. 00:44
 3/7 Donald J. Trump ***** válasza:
Szerintem nincs ilyen ma már - én is azt hittem gyermekkoromban, hogy rajzoláshoz tehettség kell, mert nem voltam épp egy Da Vinci, ráadásul volt egy olyan osztálytársam, aki ehez nagyon értett, s tényleg mindenki őt rajongta körbe, mikor rajzolt valamit. Aztán ma tussal és ecsettollal készült szabadkézi képregényeket készítek, s a festészet felé is kacsintgatok, ő meg azóta legfeljebb Photoshopban éli ki a kreativitását. Ő gyorsabban beletanult, de idővel én is kompenzálni tudtam, ahogy változott a gondolkodásom - elfogadtam, hogy nem bénábban rajzolok, hanem másképp és ezt fejlesztettem tovább. 2 egyforma karikaturista sincsen - mindegyiknek más a stílusa. Az elég valószínűtlen, hogy egyhamar Munkácsy-szintű munkáim legyenek, de ha nincs született tehettsége az embernek, a szorgalmával akkor is sokat tud kompenzálni.
2017. jan. 9. 01:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Üvegtechnika.
2017. jan. 9. 01:23
 5/7 anonim válasza:
Rajz
2017. jan. 9. 08:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Pl zenében az abszolút hallás. Azt nem lehet megtanulni.
2017. jan. 9. 09:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az is fontos, hogy mit jelent "labdába rúgni"? Ha azt értjük alatta, hogy ország/világszínvonalú, elismert leszel belőle, akkor szerintem mindegyikhez szükség van tehetségre. Viszont egyet értek a #3-as válaszolóval abban, hogy szorgalommal, motivációval elég nagy szintre el lehet jutni, csak tehetséggel könnyebben/gyorsabban.
2017. jan. 9. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!