Ismered az ennegramot, olvastál/hallottál már róla?
Figyelt kérdés
2017. nov. 4. 10:00
2/3 anonim válasza:
Olvastam öt éve. Könytári példány volt. Több értelme van, mint a horikópnak. A könyv csattanója, hogy vannak átfedések, így nem sok értelme van.
Példa. Az emberek színéről szól a könyvem, aminek azt a címet adom Emese színpompában. A "tudományt" színorgia névvel látom el.
Minden színhez rendelek egy embertípust. A könyv végén kijelentem: egyébként nem minden piros csak piros, lehet benne zöld és kék.
Az olvasó magában megjegyzi:-és sárga is.
Majd inkább az ilyen elméletek helyett elindul a saját útján, és Emesét látja, úgy igazából, mintha most látná életében először, frissen. Így kell nézni a napfelkeltét is.
3/3 anonim válasza:
Ismerem, de az én személyiségtípusom csak részben igaz rám. Vagyis pontosabban, a jelenlegi leírásom teljesen megfelel, de a gyermekkori énem szöges ellentéte annak, amit ök reprezentálnak. Valószínűleg ez abból fakad, hogy nekem nem egy lassú mederben, fokozatosan alakult ki a személyiségem, hanem volt egy töréspont, ami után megváltozott az élethez való hozzáállásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!