Hogy lehet egy par szulo ilyen beteg? Olyan nehez megerteni hogy a kamaszok szegyenlosek?
Ugy latom torolve lettek a normalis kommentek nagy resze. Amikor en irtam meg volt 12 es. Nem legfokeppen a meztelenkedessel van,gondom hanem az egesszel. A nudizast meg ne keverjuk mar ide,azt onkent valasszak( legtobbszor) es az olyan csaladokban a gyerekek ebben nottek fel.
ja értem, az jellemző amúgy, általában úgy van h vmi rejtélyes ok miatt mindig a normális hozzászólások tűnnek el ...
viszont nézd, ha már büntetés stb, akkor inkább azt szoktam hallani, hogy nem szabad fizikai erőszakot alkalmazni és az ellen lázadnak, meg ne verjük a gyereket stb, szal akkor nem hatásosabb a büntetés szted, ha még nagyon szégyenlős is és úgy kell levetkőznie?
annak azért van visszatartó ereje, bár az is igaz, h ki kell nevelni belőle valahogy a szégyenlősséget, mert ha ilyen extrém mértékű, akkor azzal gondjai lesznek még. akkor ezért jönnek az olyan kérdések, hogy jaj mi lesz az iskolaorvosnál mert le kell tolni a nadrágot és jaj a heverjaim meglátnak meztelenül az öltözőben, stb stb. most nem? úgyhogy ez olyan kettős dolog, de semmiképp se jó, ha ennyire szégyenlős a gyerek (akkor se ha kamasz, az is egy természetes dolog).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!