Hogy lehet egy par szulo ilyen beteg? Olyan nehez megerteni hogy a kamaszok szegyenlosek?
Ne vedd annyira a szívedre, sokan trollkodnak és adják egymás alá a lovat hogy minél nagyobb dolgot kamuzzanak. Nehogy már felháborodj egy ilyenen. Még ez a kategória el is megy, mert csak a magányban nyomja a hülyeségét a bombanős meg a munkahelyi témában a kamu munkaügyis, de ők mindig ugyanazt produkálják és kilométerekről látod hogy a kérdés semmi más csak provokálás. Viszont a Család témakörben annyira változatos kamukérdéseket tudnak gyártani hogy kap a kérdező 3-4-5 oldalnyi heves veszekedést amin röhöghet magában.
Kérdés: neked megéri felzaklatni magad más hülyeségén, főleg ha a fele sem igaz? Nyilván nem.
Itt ha elolvasod a válaszokat, látszik hogy teljesen elszállt és csak provokál vagy a kérdezőt akarja kigúnyolni vele:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..
Igen azt gondoltam hogy a nagy resze kamu de a 20 bol legalabb egy igaz. Es en azon az eggyen is annyira ki tudok akadni. Meg amikor masnap meg latom hogy a huyle szulo azt is kiirja hogy ezek utan vajon miert sertodott meg a gyereke
No comment...
Most hogy mondod...jo hulye voltam hogy eddig nem vettem eszre. Az irsstilusa hasonlitott,az feltunt,de ahogy mindod tenyleg ugyanaz az ember irta
mi ez az egész itt? kérdező te milyen 12-estre válaszolsz, ha nincs is olyan?
amúgy nem vészes, hát családon belül már csak nem hal meg a szégyentől, azért ez túlzás ... Aztán meg ott vannak a nudistrandok is pl, oda is járnak teljes családok (és nyilván nem ruhában) vagy járnak együtt uszodákba, öltözőkbe stb, nem értem ezt a műcirkuszt komolyan.
most akkor kérdező, neked nem is a fenekeléssel van a bajod, hanem azzal, hogy látja az anyaja/apja meztelenül? elég vicc sztem ....
Hogy a bugyi / alsónadrág levetetése megalázó-e, az szégyenlősség kérdése. Ma sokkal több gyerek szégyenlős, mint régebben, de azért messze nem mindegyikük. A szégyenlősség nevelés, illetve a családban elfogadott szokások kérdése. Ha pedig a szülő az elfeneklés mellett dönt, azt higgadtan, nem dühből és nem megalázóan kell tennie.
Gyerekkoromban én is kaptam eleget a fenekemre. Nálunk a családban nem volt szégyenlősség, így az a része nem zavart, hogy le kellett tolnom az alsónadrágot. Gondom inkább azzal volt, hogy a kamaszokra jellemzően, mindig úgy éreztem, nekem van igazam, és magát a büntetést nem érdemlem meg. Visszagondolva, sosem kaptam kaptam igazságtalanul.
Én is úgy neveltem a gyerekeimet (10, 12 és 13 éves fiúk) hogy otthon ne legyenek szégyenlősek. Egyelőre nem okoz nekik gondot ha egy családtag rájuk nyitja a fürdőszobaajtót, vagy valamelyikünk jelenlétében kell levetkőzniük. Pedig a nagyobbik serdül már. Hozzám hasonlóan ők is mindig az elfenekelés jogosságán vitatkoznak, nem pedig az alsónadrág levételén.
A megalázásnak semmi értelme. Egy szégyenlős gyereket nem szabad levetkőzésre kényszeríteni. Őket alsónadrágban is el lehet fenekelni, az a vékony szövet nem csökkenti a hatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!