Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire lenne cringe egy...

Mennyire lenne cringe egy ilyen Facebook profilkép?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok, nem különösebben élek Facebookos életet, kb 6-10 havonta profilképet váltok, és ennyi.

Éppen ezért mindig igyekszem olyan képet kirakni, ami nem hétköznapi, hanem esetleg művészibb értéket is képvisel.

Most egy félalakos portréra gondoltam, ahol utcai ruhában állok egy lepusztult, romos "táj" előtt (pl egy lerombolt ház) és a kezemben egy festékszóró van, ami ég. Mármint "lángszóróként" ég (nyilván nem a palackot magát gyújtom meg).

Igazából úgy hangzik mint amit a 14-15 éves lányok raknak ki Tumblr-re, de igazából onnan jött az ötlet.

2017. nov. 1. 11:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
50%

A tegnapelőtti üszök régi? :D

Amúgy én támogatlak, de reméltem, hogy megmutatod nekünk az alkotást. :P

2017. nov. 3. 12:42
 22/26 A kérdező kommentje:

Nem csináltam végül meg, mert elment tőle a kedvem.

És mivel a hangulatom/hozzáállásom bizonyos dolgokhoz 3-4 óránként teljesen megváltozik, ezért igen, a tegnapelőtti már üszök régi.

2017. nov. 3. 12:46
 23/26 anonim ***** válasza:
50%
Már ne is haragudj, de a művészi értékek jelentését tisztázni nem felesleges dolog. Utálom, mikor a kamaszok átvesznek egy hülyétől mindenféle fságot, hogy már az is művészi, ha a járdára szarsz, és lefotózod. Nem! Ezekben semmi művészet nincsen. A művészet egy relatív fogalom, de ennyire azért ne eresszük már el...
2017. nov. 3. 13:47
 24/26 A kérdező kommentje:
Ez nagyon érdekel! Szeretném, ha még legalább 500-600 szóban összefoglalnád a véleményedet a témáról.
2017. nov. 3. 16:49
 25/26 anonim ***** válasza:
50%
Ne legyél már ilyen bunkó, inkább tiszteld a művészetet és ne smapeld tele ilyen nyomorék élettelen ötletekkel. :)
2017. nov. 3. 23:06
 26/26 A kérdező kommentje:
Az lesz, köszönöm a tanácsaidat, lelkem megtisztul, szemem felnyílik, barázdáim kisimulnak.
2017. nov. 4. 07:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!