Mennyire lenne cringe egy ilyen Facebook profilkép?
17 éves fiú vagyok, nem különösebben élek Facebookos életet, kb 6-10 havonta profilképet váltok, és ennyi.
Éppen ezért mindig igyekszem olyan képet kirakni, ami nem hétköznapi, hanem esetleg művészibb értéket is képvisel.
Most egy félalakos portréra gondoltam, ahol utcai ruhában állok egy lepusztult, romos "táj" előtt (pl egy lerombolt ház) és a kezemben egy festékszóró van, ami ég. Mármint "lángszóróként" ég (nyilván nem a palackot magát gyújtom meg).
Igazából úgy hangzik mint amit a 14-15 éves lányok raknak ki Tumblr-re, de igazából onnan jött az ötlet.
Nem csak a Face miatt csinálom, van korábbról egy csomó mindenféle próbálkozásom, amit nem tettem ki sehova.
Most is, ezen a felvázolt projekten kívül művérrel is tervezek a napokban fotózkodni, de azt sem tenném ki sehova, csak pár barátomnak mutatnám meg.
Érveljek normálisabban? Oké.
A mai fiatal korosztály görcsösen egyedi meg elvont akar lenni, mert azt hiszi, hogy ettől majd értékes ember lesz, de ettől mindenki egy habiszti, megjátszott alakká válik. Ha művészi értékeket akarsz képviselni, ne ilyen mainstream szarokkal csináld, mert ettől csak nevetségessé teszed magad. Az olyan emberek, akik szintén kamu-elvontak, imádni fogják, akik egy kicsit is valóban művészek, azok azt fogják mondani, hogy "ez kva gáz", mert ebben semmi értékelhető nincsen. Odaállsz egy romos épület elé, mintha össze akarnád firkálni, de amúgy meg inkább felgyújtod. Ne hatagudj, de engem ez nem tud elgondolkodtatni.
Ha te olyan földöntúli vagy, értened kellett volna a földöntúli érveimet is... :)
Igen, de te nem a konkrét kérdésre válaszoltál.
Jajj, nagyon a szívedre vetted a témát.. :( Ahelyett, hogy kint sétálgatnál a barátaiddal a szép időben, itt próbálsz meg egy teljesen felesleges dologról meggyőzni egy teljesen felesleges embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!