Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők miért félnek az egerektő...

A nők miért félnek az egerektől? Szerintem tök cukik.

Figyelt kérdés
2017. okt. 31. 22:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én nem félek tőlük, mert kiskoromban sok hörcsögünk volt és megszoktam a rágcsáló látványt. Semmitől sem félek igazán, csak a pókoktól de azoktól brutálisan. :'( A kígyóktól is undorodom, de azt nagyon ritkán látok. Mondjuk ez eléggé időszakos nálam. Kiskoromban volt egy lóbogár fóbia korszakom, olyan 4 évesen vígan fogdostam a nagy kecskebékákat, most meg undorodom tőlük. A rágcsálók szerintem is cukik, sose féltem tőlük. Még a patkánytól sem. Ha választanom kéne hogy egy kamra tele patkánnyal vagy pókkal, egyértelműen patkány.
2017. nov. 1. 05:14
 12/19 anonim ***** válasza:

Egér a jukban él. Az egér mászik a falon.

A falon akkor a lábon is. Este bebújhat a vaginába és ott lefialhat. Ezt a képet adják át félelem formájában anya a lányának a 16 században buta hiedelem miatt fél a 21-'századi nő/éány.

2017. nov. 1. 08:23
 13/19 anonim ***** válasza:

Szerintem is "tök cuki". :)

Más baj nincs vele, csak betegséget terjeszt, meg összerágcsál mindent, amit lehet. (Többek között a spejzban szinte semmit sem lehet tárolni miatta...)

Ennek kéne örülnöm?

2017. nov. 1. 08:26
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem az egerek tehetnek erről, ők csak próbálnak a lehetőségeinkhez mérten boldogítani az emberiséget, és valaki meglátta a cukiságot benne, amihez nagyban hozzájátult Tom és Jerry, és természetesen Lecsó, bár ő patkány.
2017. nov. 1. 10:23
 15/19 anonim ***** válasza:

Jó kérdés, én lányként nem félek se az egerektől, se a rovaroktól és a csúszómászóktól sem.

Ez inkább egy amolyan sztereotípia. Nyilván van aki fél ezektől, de van olyan is aki nem. Nekem például volt már madárpókom , Óriás ezerlábúm is. És simán másztattam mindkettőt a karomon/kezeimen. Szerintem, nagyon aranyosak tudnak lenni, még ha a külsejük olyan zord is :DD

18/L

2017. nov. 1. 11:57
 16/19 anonim ***** válasza:
biztos van kivétel de itt is jellemző a családban hogy a nők kb székre ugranak tőlük.. Az okát nem tudom lehet azért mert rágcsálók , régen a pestist terjesztették stb. ez még benne lehet az emberekben
2017. nov. 1. 11:59
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy miért félnek tőlük, de hogy cukik lennének? Gondolom, csak addig, amíg be nem "költöznek" hozzád.
2017. nov. 1. 13:05
 18/19 anonim ***** válasza:
Én nem félek tőlük, szerintem is cukik :)
2017. nov. 1. 14:50
 19/19 anonim ***** válasza:

Én se félek tőlük, de persze vannak nők, akik igen. Ez egyszerűen csak fóbia, nincs kifejezett oka. De biztos férfiakra is jellemző, csak mondjuk kisebb mértékben. De az igaz, hogy pl. betegséget terjeszhetnek.

12: Jukban? (sic!) Most komolyan? Remélem, csak viccből írtad!

2017. nov. 1. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!