Csak szerintem sznobos, ha valaki posztol Instagramra?
Talán nincs igazam, de nekem az a benyomásom, hogy Instagrammon az emberek amolyan mini-sztárnak képzelik magukat.
A valódi celebeknél talán érdekes lehet, hogy milyenek a hétköznapjaik, de az átlagemberre vetítve, hát...
Olyan érzésem van, minta úgy akarnák maguknak elismerést szerezni, hogy kiposztolják azt, amit elvárnak másoktól (tehát, hogy miként tekintsenek rájuk).
Pl.:
Kirakok egy idézetet arról, hogy milyen nehéz küzdeni a céljainkért, de aztán a siker kifizetődik = erős és céltudatos ember vagyok.
A dolgoknak nem úgy kellene működnie, hogy viselkedsz valahogyan és a környezeted megmondja, hogy milyen ember vagy ahelyett, hogy kvázi megmutatod nekik, hogy kinek képzeled magad?
Nem, ott azt akarják megmutatni, amilyennek látszani akarnak. Versenyeznek, mennyire tűnik tökéletesnek az életük, miközben gyakorlatilag nincs is. Nemrég készült erről egy kisfilm: https://www.youtube.com/watch?v=0EFHbruKEmw
ÉS persze ettől valakinek képzelik magukat. Nem véletlen mondják egyébként, hogy az insta a sznobok facebookja.
Soraid említsd meg a politikusoknak is, akik tisztességesnek vallják magukat, pedig ugye ugye...:DDD
Húspiac, profit...röviden.
Viselkedsz valahogyan és a környezeted megmondja, hogy milyen ember vagy.
Ehelyett, ő megmutatják,hogy kinek képzelik magukat.
Le is írtad a válaszodat. :)
Nem, nem lesz attól senki sznob, mert egy webszolgáltatást használ.
A kérdés az, hogy azt hogyan, és milyen indíttatásból teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!