Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 28 évesen jogosítvány nélkül...

28 évesen jogosítvány nélkül élni nagy szégyen?

Figyelt kérdés

Nekem sajnos a szüleim nem tudták támogatni a jogosítványt meg mindig másra kellett a pénz. Most is épp , hogy elkezdtem volna elkellett költenem lakásfelújításra a félretett összeget.

Párommal jelenleg biciklivel járunk munkába mert 10 percre van a lakóhelyünktől. Viszont megőrjít a tudat , hogy nálam sokkal fiatalabbaknak van már. Rajtam kívűl van más itt akinek szintén nincs vagy úgy érzi ráér még vele, és később rakja le ?

2017. okt. 31. 16:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
25%

Aki azt irta hogy 19 évesen a fél osztálynak volt, hagy kérdezzem mert nagyon kiváncsi vagyok,. Ki fizeti a 150 ezres jogsit?

Nekem a szüleim a szalagavtót nem izették ki, vagyis nem tudták, nem hogy még a jogositványt. Igazságtalan világ

2017. nov. 4. 10:09
 22/27 anonim ***** válasza:
83%
Utolsó ház ez van ez ilyen. Ha az én szüleimnek lenne pénze akkor ők is kifizetnék
2017. nov. 4. 10:33
 23/27 anonim ***** válasza:
83%
21. Én vagyok aki ezt írta. Az osztályunkban 1 srác volt szegényebb, a többiek középosztálybeliek, jópáran pedig elég jómódúak voltak, de persze nem is Borsodban lakom hanem Fejér megyében, nekem is a szüleim fogják fizetni a jogosítványt, mint ballagási ajándék utólag, egyébként mi is középosztálybeliek vagyunk és azt sajnálom, hogy neked nem tudták/tudják kifizetni , de minden szülő ott segít a gyerekének ahol tud. Ha nem fizetnék ki nekem akkor én fizetném magamnak, de így elég kocsira gyűjtenem.
2017. nov. 4. 10:43
 24/27 anonim ***** válasza:
10%
ma 10:09 válaszoló vagyok. Ez durva, én ballagásra egy szelet táblás csokit kaptam és ennyi. Az durva hogy sokan jogositvány, laptop, esetleg kocsi, és akkor igy legyen egyenlőség? Én nem hibáztatok senkit, scak nekem a jogositványért is meg kell dolgoznom keményen, hogy legyen rá pénz.
2017. nov. 4. 10:56
 25/27 anonim ***** válasza:
74%
#24: Ez nem meglepő. Az emberek között mindig is egyenlőtlenség volt, amióta világ a világ.
2017. nov. 4. 11:52
 26/27 anonim ***** válasza:
88%
24.Ez inkább picit az a dögöljön meg a szomszéd tehene is elv, ha neked nem lehet, akkor a másiknak se lehessen, hogy épp szülei fizetik ki.
2017. nov. 4. 14:33
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenkinek segítenek a szülei, ha tudnak (és ha normálisékról van szó). Nekem nincs jogsim, de többen megcsinálták középiskolában szintén, kedvezményesen meg lehetett csinálni akkor diákként, ráadásul a suli is támogatta, mert az egyik szakirány közlekedési szak volt. Én csak azért nem csináltam meg akkor, mert én a középfokú angol nyelvvizsgát akartam megcsinálni érettségire (és ha megvolt a nyelvvizsga, nem kellett nyelvi érettségizni), ami sikerült is, és ha nem ütköztek volna a nyelvvizsga felkészítő órák a jogsi óráival, akkor azt is bevállaltam volna, csak sajnos nem tudtam egyszerre két helyen lenni, így lemondtam a jogsiról a nyelvvizsga javára. Úgy voltam vele, Budapesten azért elvagyok a tömegközlekedéssel, és ha mégis szükségem lesz rá, később is megcsinálhatom, de a nyelvvizsgának több hasznát veszem már diákként, az a diplomához is kellett, a jogsi nem. Aztán azóta sem volt szükségem a jogsira, szóval nem volt olyan kényszerítő tényező, ami miatt bele kellett volna vágnom mindenképp.
2017. nov. 4. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!