Normális, hogy úgy érzem, fizikálisan nem vagyok elég a vezetéshez?
Amig nem erzed magad eleg felkesztultnek a roncsderbihez ami az utakon megy, ne menj ki forgalomba mert csak beloknek az arokba. A magyarok nem tudnak autot vezetni, ez valami genetikai problema lehet. Arrol nem is beszelve hogy hetvegente a jozan autos olyan mint a fekete hattyu.
Miert nem gyursz egy kicsit, vagy vesztek egy szervos autot?
Régi swiftbe sincs szervó, 47-50 kg közt mozgok, és nem érzem fárasztónak a kanyarok bevételét. :D
Én csak bizonyos helyekre nem merek bemenni kocsival. :D
Ilyen egy hozzám közzel eső bevásárlóközpont. Itt egy izomagyú majdnem megvert, mert elfoglaltam a kinézett 2 parkoló helyéből 1-et. Majdnem rám tolatott a nagy mercivel, mikor észrevette, hogy a kinézett helyének az egyikén már ott állók. Felbaszta az agyát, és gyorsan beállt máshova. Én nyugodtan kiszálltam a kocsiból, ő is kiszállt elkezdett óbégatni, itt bepánikoltam, és annyi csúszott csak ki a számon, hogy "bocsi". Felhúzta magát, és elkezdett jönni felém, azt hajtogatva, hogy "mi az, hogy bocsi!? Mi az, hogy bocsi!?". Már az intim szférámba is belépet. Az volt a szerencse, hogy 1 járókelő odalépet, és elküldte melegebb éghajlatra.
Én is korlátozással kaptam meg a jogsit, szintén a szemem miatt. Nincs baj, annyi hogy vezetéshez felveszem a szemüveget. Idővel rendbetetetem majd lézerrel a szemem és ez se lesz. Egy 2005-ös renault megane grandtour kocsink van itthon, olyan könnyű tekerni a kormányt hogy nekem az volt a furcsa. SX4-el tanultam, de vezettem régi skodát szintén szervó nélkül és volt szerencsém ladát is kipróbálni. Na azt nehéz volt tekerni. De én valahogy azokat jobban élveztem mint a mostanit. Ez túl könnyű nekem, nem érzem annyira az autót. Most nézek magamnak. Megengedhetnék jobbat is, de pont emiatt amit fentebb írtam egy régebbi hátsó kerekes modellt szeretnék. E36-osokkal szemezek. Egyszer ültem olyanban és nagyon tetszett.
Ha fizikailag nem megy az a legkevesebb. Kezdj el edzeni. Ilyen súllyal ha minden nap csak lefekvés elött fél órát rászánsz akkor már lesz eredménye. Késöbb meg ha bírod és tetszik lehet komolyabban is csinálni akár. Veszteni valód nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!