Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha az ember társas lény,...

Ha az ember társas lény, akkor miért nem lehet mindenkinek párja illetve barátai?

Figyelt kérdés

2017. okt. 29. 18:08
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne? Csak tenni kell érte.
2017. okt. 29. 20:36
 12/31 A kérdező kommentje:
Mindenki elvárásokat szögez le, és van aki senkinek sem képes megfelelni.
2017. okt. 29. 20:49
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem igaz, van akinek csak annyi az elvárása, hogy legyen valaki. Meg kell találni.

Hát aki feladja egy kudarc után annak nem lehet, igazad van.

2017. okt. 29. 21:00
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Én olyan barátokat találtam, akik attól függetlenül vannak mellettem, hogy egyáltalán bármit is viszonozni tudok-e abból, amit tőlük kapok. És nem akkor kaptam őket, amikor minden remek volt, hanem életem mélypontján. Nem mint azok a hamis "barátok", akik elhagynak, amint szarba kerültél.

Igenis vannak ilyen jó emberek. Csak meg kell nyitnod a szíved mások felé.

2017. okt. 29. 21:08
 15/31 A kérdező kommentje:
Ha így állnék hozzá akkor életem végéig próbálhatnék barátokat keresni. Az eddigi életem során mindig kudarccal végződtek az "ismerkedések". Nem tudom mi a baj, de ténylegesen esélytelen az egész.
2017. okt. 29. 22:03
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Magamból kiindulva: mert minden emberi kapcsolatomat mindig elb×om valahol. Lehetne, talán lehetett is volna korábban, de elb×om.
2017. okt. 29. 22:54
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Tudsz angolul? Pár napja csináltunk egy barátommal egy kérdőívet amit egy kutatáshoz használnak, hogy milyen tulajdonságok a legfontosabbak egy barátságnál. Itt van elvileg már egy program, ami a kutatás eddigi eredményei alapján keresi meg a hozzá legjobban passzoló másik jelentkezőt. [link] Próbálj szerencsét vele.
2017. okt. 29. 22:56
 18/31 anonim ***** válasza:
76%
Mindenkinek lehet barátja és párja, csak nagyon nehéz megtalálni, én is keresgélek! Lehet az ország másik felén vagy egy kis városban, vagy külföldön,de valahol van az biztos! Azt veszem észre hogy nem tudnak egymáshoz alkalmazkodni az emberek vagy nem is akarnak, pedig minden kapcsolatnál fontos! Fel a fejel neked is lesz párod csak ne ad fel!
2017. okt. 30. 05:17
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
16-os, abból tanulsz, hogy elbaxod őket, egyszer,h a eleget elbaxtál (jó esetben nem ugyan ott), majd sikerülni fog nem elbaxni egyet, vagy útközben megtanulod hogy enyhítsd a károkat, ments meg egy kapcsolatot, amiről korábban még úgy gondoltad volna, hogy teljesen elbaxott.
2017. okt. 30. 05:35
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
a társas lény nem feltétlen azt jelenti, hogy barátod van meg párod, hanem, hogy egy társadalomban élsz, pl tudod, hogy reggel meg délután jön a busz ami elvisz, a boltban kapsz kenyeret mert valaki megsütötte
2017. okt. 30. 07:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!