Mikor menzeszem van és nem fáj semmim aközbe akkor a szülés fajdalmasabb lesz?
Nincs összefüggés.
Aki lepontozta a másodikat, az ugye nem szült? Mert ha szült volna, tudná, mivel jár a dolog...
Szerintem mindenkinek más, de elmondom a saját tapasztalatomat, mivel szültem már és a menstruációim alatt általában megúszom a fájdalmakat. Ok, nekem vannak néha kisebb görcseim, ami kb. arra hasonlít, mint mikor a hasam fáj egy kicsit nehezebb étel után. Talán neked ennyi sincs, de az életminőségemen és a közérzetemen nekem sem igazán változtat a havi vérzés.
Egyetlen szülésen vagyok túl, ami konkrétan fájásgyengeséggel indult. Éreztem valamit, de olyan gyengén és rendszertelenül, hogy azon kezdtem gondolkodni, ettem-e valami csípőset aznap. Onnan tudtam, hogy hamarosan szülni fogok, hogy elfolyt a magzatvíz.
A kórházban oxitocint kaptam infúzión keresztül, azzal szabályozták a fájásaimat, így nyilván én sem úsztam meg a fájdalmakat, de szerintem, talán a fokozatosság miatt, teljesen kibírható volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!