Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak, ha túl "lelkis"...

Mit csináljak, ha túl "lelkis" vagyok és kis dolgokon is sokáig rágom magam?

Figyelt kérdés

Például, tegnap át vettem egy levelet a postástól ami a ház tulajának jött. Gondoltam, hisz Ő innen 150km-re lakik és csak ritkán jár ide, akkor is az összegyűlt leveleiért, átveszem mert én is örülök ha átveszi a szomszéd a levelem és nem nekem kell a postára járkálnom. Sose nézek bele a leveleibe, csak kiveszem a ládából és a teraszon található kis kosárba gyűjtöm Őket ahova megbeszéltük.

Na, erre Ő mondta hogy ne vegyem át legközelebb.

Elnézést kértem, mire Ő mondta, hogy semmi baj, nem én vagyok a hibás hanem a postás, hogy oda adta nekem.

Ez tegnap történt ugye, de nekem azóta is bűntudatom van, én nem akartam semmi rosszat, tényleg csak neki akartam, hogy könnyebb legyen, magamból kiindulva. Azóta gyomorgörcsöm van és enni sem tudok és folyton ez jár a fejemben, hogy most biztosan haragszik rám. :(

Szóval ilyen és ehhez hasonló dolgokból hogyan tudnék lentebb adni? Mikor történik valami ilyen akkor engem annyira mardos a bűntudat, hogy belebetegedem.

Szerintem ez nem normális...

Ma se tudok vacsorázni, mert megint eszembe jutott a tegnapi. :(

2017. okt. 27. 20:05
 1/2 anonim ***** válasza:
36%

Nem létezik túl "lelkis".

Betegségeidet gondolkodással kezeld. Azért vagy itt.

2017. okt. 27. 20:21
 2/2 anonim ***** válasza:
47%

Ha meg volt beszélve, tegyen szemrehányást anyukájának...ne neked.

A jövőben sz@rd le a leveleit és ne foglalkozzál vele-ilyennel.

Tanuld meg lesz@rni az ilyeneket-ő volt a hunyó.

Ismered e poént?

Férj s feleség ágyban, de a férj csak forgolódik....az asszonynak ebből elege lesz s rászól...

Mi a fenét forgolódsz???

Tartozom a Gézának s holnap nem tudom megadni!

Akkor hívd fel, mondd ezt neki meg és forgolódjon addig is ő, te meg aludj végre!

Ne vedd át leveleit, de ha gondolod szólj neki telefonon, hogy jött leveled szomszéd...

Mellesleg más ajánlott levelét sose vedd át.

2017. okt. 27. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!