Szomorú és borzalmas dolgokon vigyorgok. Ez miért van?
Ez lehet stressz is.
Egyik barátom ápolóként dolgozik intenzív osztályon, és leállt a beteg szíve épp látogatási idő alatt. Épp ő kezdte meg az újraélesztést, és a beteg szülei ott voltak az ágy mellett.
Mázli, hogy a illető maszkban volt, mert mosolygott, miközben az eset történt. Nem azért, mert pszichopata, tkre megviselte a dolog, hanem mert stressz alatt mindig vigyorog.
Velem is volt már haosnló. Amikor nem tudom, hogy hogy reagáljak egy nagyon megdöbbentő közlésre, zavaromban elmosolyodom. Ciki tud lenni.
Az utolsó válaszoló jól mondja. Sajnos én velem is elég sokszor előfordul az ilyen. Sőt, a testvéremmel is; anno vigyorogva közölte, hogy meghalt a kedvenc énekese. Pedig semmi baja, egyszerűen csak nem tudta hirtelen hogy kezelni. Vagy például én, mikor elmesélem egy rossz álmomat, amiben például halál is volt, előtte mindig rám jön a röhöghetnék. Kellemetlen, nem tudom mit lehet ezzel kezdeni.
Itt egy cikk róla: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!