2/13 anonim válasza:
Az eredeti történetekben nem rajzolt.
3/13 A kérdező kommentje:
"Melyik?"
Sherlock vagy jól rajzol vagy nem, kétlem, hogy ezt megváltoztatnák a sztorikban.
Köszönöm második! Nekem is keltette fel a figyelmem, pedig érdekelne.
2017. okt. 27. 05:23
4/13 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy melyik, mert az eredeti történetekben, amit Sir Arthur Conan Doyle írt, tudtommal nem rajzolt, hegedülni viszont tudott, de úgyis nemsokára előszedem a gyűjteményem második felét olvasni, úgyhogy majd megnézem, hogy jól rémlik-e. Most kitaláltak valami újat a tévébe, az meg valami más.
5/13 A kérdező kommentje:
Azt hiszem a Sherlock BBC-re gondolsz, de abból sem derül ki, hogy hogy rajzol. Mindenesetre köszönöm hogy idefáradtatok mindketten!
2017. okt. 28. 08:51
6/13 anonim válasza:
Nem tudom, én nem nézem, egyik kolléganőm ismeri, ő említette, viszont ő az eredetit nem ismeri, és mondtam már olyat neki az eredetiből, amit az újba nem vettek át, és nézett is nagyokat.
7/13 A kérdező kommentje:
Mit mondtál neki, ami elmondása szerint nincs benne?
2017. okt. 29. 06:55
8/13 anonim válasza:
Pl. hogy az eredetiben Sherlock Holmes hegedül.
9/13 A kérdező kommentje:
A BBC-ben is hegedül, méghozzá gyakran.
2017. okt. 29. 12:17
10/13 anonim válasza:
Akkor nem tudom, mit nézett a kolléganőm, mondom, én nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!