Művészek! Ti mit gondoltok magatokról?
Mármint, milyen a stílusotok, gondolkodásban milyenek vagytok?
Mik érdekelnek titeket?
Az nagyon érdekel, hogy hogyan szoktatok öltözködni, milyen a stílusotok.
Konkrétan leírnátok, hogy miket vesztek fel? :DD
Én nem művész vagyok, hanem valódi. Ezt állítják rólam a barátaim a képeim alapján.
Akinek identitása van -akár művészekről, akár civilekről beszélünk-, annak nem fontos, h ún. "stílusa" legyen. Legalábbis nem abban az értelemben, ahogy te használod a stílus kifejezést. Te a művészeket, ti. akik műveket készítenek, összetéveszted a művészkedő széplelkekkel, a művész lelkületű álmodozó, homlokukból egy tincset vissza-visszasimító túlérzékeny, bipoláris személyiségű fiatal felnőttekkel (kb. így jelenik meg a sztereotípia mostanában).
Ha az utóbbiak öltözködési szokásaikat kívánod követni, fordulj hozzájuk. Nagyon művésziesen tudnak kinézni, bármit is jelentsen az. Nagy karimájú kalaptól kezdve a szövetkabátig.
De h ne maradj válasz nélkül:
-a valóság és peremterületei érdekelnek, vmint némely metafizikai kérdések.
-a gondolkodásom leginkább multitask, ezen belül egyidejűleg logikus, intuitív, spirituális, képszerű valamint exploráló.
-az öltözködési stílusom keresetlen, időjáráshoz és alkalomhoz illő.
Nyugtass meg, 15 éves vagy.
Köszönöm a válaszokat!
Igazából én nem vagyok művész, nem is akarok úgy öltözködni, én a kényelmes öltözeteket szeretem, a praktikusokat, sportosokat. :DD
Egy karaktert szeretnék rajzolni, őt ilyen művésziesebbnek gondoltam, csak a rajzlapon a gondolkodását nem nagyon tudom átadni, ezért gondoltam valami művészekre jellemző ruhákra, ilyenekre. :)
És igen, 15 vagyok!:DDD
hatos vagyok
Reméltem, h 15 éves vagy. Ééés bejött!
Ha mélyebben érdekel, hogyan fejezheted ki a szereplőid belső tulajdonságait külsejük megjelenítésének segítségével, ezt a 2 könyvet ajánlom:
és
valamint a grafikáról általában ezt:
ezt pedig alaposan tanulmányozd:
Jó munkát, és remélem, segítettem.
Hűha, köszönöm szépen!
Némelyik oldal hasznosnak bizonyult, a többit még nem lestem meg, de folyamat alatt van. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!