Találkoztatok már amerikaival?
Ha igen milyen volt? Tudtatok vele beszélgetni? Mennyire értettétek amit mond? Kedves volt? Mi volt a benyomásotok róla?
Én is nagyon szívesen találkoznék egy amerikaival, de sajnos nincs rá lehetőségem :(
Hehe. Másodiknak írtam, csak meggondoltam magamat, nem kell nekem mindenbe belekotyogni, de szerencsétlenségemre visszanéztem, és látom, a szólások kétharmada a mosoly fedőnevű jelenséggel foglalkozik, amiről én is írtam.
Pontosabban arról, hogy mikor először látod, jön széles mosollyal, mert beleverték a civilizált viselkedés alapjait. Aztán, ha fél évig haverkodsz vele, mikor meglát, rádmosolyog, és rájössz, hogy ennek az arckifejezésnek annyi köze volt az első találkozás vicsorához, mint gőzmozdonynak a rózsaszálhoz.
Én is azt tapasztaltam velük mint a 3-as válaszoló:
"Nagyon nyitottak, barátságosak, sokat mosolyognak, nagyon kis semmiségeknek tudnak örülni, minden kis apróságot megdicsérnek. Jobban kifejezik a pozitív dolgokat. Ami nekünk természetes vagy elvárt, azt ők megdicsérik. És ez nagyon motiváló pl. tanulásban vagy munkában. Jobban elismerik, ha jó vagy valamiben."
Voltam angol tanfolyamon 2 éve amerikai tanárokkal. Nagyon aranyosak voltak.:)
Nagyon sokat mosolyogtak,szinte mindig.
Mindig megdicsérték a ruhám,dicsérték a mosolyom.
Ha valaki helyesen csinált valamit szinte ujjongtak.:)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!