Azok az emberek, akik soha sem adják fel mitől lettek ilyenek?
Figyelt kérdés
Így születtek? Olyan nagy önbizalmat, vagy egyenesen nagyképűséget kaptak a szüleiktől, hogy úgy érzik nem engedhetik meg maguknak, hogy feladják (sértené az egójukat a feladás)? Egy betegség, amibe majdnem belehaltak érte el ezt náluk? Tudnak tanulni a hibájukból00? Pozitív életfelfogásúak? Kizárva minden rosszat rózsaszín buborékban élnek? Hisznek a vonzás törvényévben? Ezek közül valamelyik?2017. okt. 24. 23:01
11/12 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit nem adnak fel. Van ugyanis a feladás, meg van a tapasztalat, fejlődés, továbblépés. Én kölyökkoromban kitaláltam, hogy jobb hellyé teszem a világot, véget vetek a környezetszennyezésnek, a kirekesztésnek, mindenfajta igazságtalanságnak. Van rá 60-80 évem, ha elég okos és kitartó vagyok, piskóta, nem igaz? Aztán elpergett az első húsz év, rájöttem, hogy a legtöbb ötletemet nem én találtam ki először, és ha sikerülne is megvalósítani őket, legalább annyi problémát vetnének fel, mint amennyit megoldanak, rájöttem, hogy az emberi természetet nem írhatom át, és ha meg is próbálnám, az csak az elnyomás egy újabb fajtája lenne. Az alapvető szemléletem nem változott, továbbra is kiállok az értékrendem mellett, hangoztatom a véleményem, és próbálom felvenni a kesztyűt a saját jellemhibáimmal, hogy ne várjak el semmi olyasmit mástól, amire én nem lennék képes. De ha mindent jól csinálok, akkor is a legtöbb amit elérhetek, hogy egyvalaki leszek olyan emberek hosszú sorának kb. első harmadában, akik nagyon lassan, nagyon sokára, de elérnek valamit, feltéve persze, hogy a Föld és az emberiség megéri. Együtt tudok ezzel élni, és élvezni tudom az életet egy olyan világban, amit sosem fogok olyannak látni, amilyennek szeretném. Ettől vajon lusta vagyok, vagy kitartó?
12/12 anonim válasza:
9-es, szívemből szóltál.
Nekem sok tényező miatt alakult ki a soha nem adom fel mentalitás:
Alapvető jellemvonás a nagy küzdőszellemem, az élet olyan kőkemény pofonokban részesített, hogy nem volt más választásom, mint a feltétel nélküli küzdés, nagy hatással vannak rám az ilyen témájú filmek is, elmélyítik ezt a beállítottságot. Ehhez jön még, hogy rendszeresen futok hosszabb távokat, ez igencsak erőssé tud tenni fejben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!