Mostanában az emberek miért lettek ilyen mimózalelkű kis p***ik?
Azért a petárdázás zavarja a normális embereket.
Jó, azt a pár agyhalottat valószínűleg nem, akik lövik őket, de a lakosság 90%-át igen. És ez nem mimózalelkűség, hanem egyszerűen fejlődik az emberiség, és egyre kevésbé lesz igény az effajta idiótaságokra, mint például a petárda. Egy 8-10 év múlva valószínűleg teljesen be is lesz tiltva.
Sose foglalkoztam a negatívokkal, megvolt már az év utolsó 1 hetére az arzenál, és durrogtattam amennyit nem szégyelltem. A családban lévő gyerekek mindig szerették a durrogást.
Akitől meg elszökik a kutya az a saját hibája, nem a petárdáé, egy gazdának tudnia kéne már előre milyen módon fogja bebiztosítani az állatát. Az olyanoknak akik még azután is hőbörögnek hogy eltűnt a kutya miután csak láncra rakták a kertben, és el is mentek vendégségbe, azoknak nemes egyszerűséggel a szájukba tennék petárdát, amiért hülyék.
A nagy kutya sem kifogás arra hogy bevigyük magunkhoz a házba, érdekes módon csak azoktól tűnik el az állat, akik foglalkoztak mindennel szilveszter alatt, csak a probléma kezelésével nem.
24F
# 7 Áruld már el hogy mi a buli a petárdában? Fényt, színeket nem ad, csak durran egy nagyot, csak negatív hatásai vannak. Ujj és kéz leszakadások, elszökött állatok.
Nagy szívességet tennének a társadalomnak ha a petárdázók meggyújtanának egyet és bevennék a szájukba.
#3 es #7 vagyok. Probaltam abszurd baromsagokat irni, gorbe tukrot tartani.
Mar a ketezres evek kozepen is (az nem 2500 korul "volt"?) gyuloltem a petardat. Ha tehetem, szilveszterkor es ujevkor ki se dugom az orrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!