Mostanában az emberek miért lettek ilyen mimózalelkű kis p***ik?
Figyelt kérdés
Emlékszem a kétezres évek közepén még tiszta buli volt a petárdázás szilveszterkor, mindenki megőrült, mint az állat, most meg a facebook-n mindenhol a nyávogás és a pocskondiázás megy, hogy idióta emberek "miért petárdáznak", "jajj, eltűnt a kis Bodrim, légyszi osszátok, nagyon hiányzik szegény, meg Dörmi már este 9 óra óta reszket a garázsban a csúnya petárdás bácsik miatt" és most is szinte mindenki olyan véleménnyel volt a petárdázókra, mintha valami huligánok lennének, miközben ők csak jól szórakoznak. És ezek a nyávogások korántsem mimózalelkű nőktől származik. A nagy macsó férfiak is - akik 100 kilósan feszítenek az 5-ös BMW-ben - is babusgatják a megrémült kutyatulajdonosokat és mindenhol szidják azokat, akik mint minden évben, most is megadták a módját az újév üdvözlésének. De azt vettem észre, hogy a hírportálokon is ez a negatív véleményhullám volt jelen. Az origón is volt néhány cikk a petárdázókkal kapcsolatban, ami negatív színben tüntette fel őket. Egyébként csak hirtelen ez jutott eszembe, de számtalan egyéb példát is fel lehetne hozni (terrortámadások során a prayfor hashtagak meg egyéb lelkizős posztok, miközben máshol tényleg nyomorognak és az életükért küzdenek), ami arra utal, hogy az emberek puhap****k lettek az elmúlt évtizedek során. 75 évvel ezelőtt az emberek szó nélkül végezték a mindennapi teendőiket miközben több száz kilós bombák özöne zúdult rájuk, manapság meg ha a boltos munkatárs kicsit mélabúsabb hangulatban próbál segíteni a "kedves kis" nagyságos vásárlónak a problémájában, akkor meg megy a "milyen iskolázatlan/tanulatlan bunkó stb." szöveg, vagy ha a szomszéd kiscicája eltűnik 2 napra, akkor már tele kell posztolni a fél internetet és nyomravezetői díjat megszabni.2017. jan. 2. 23:40
21/23 anonim válasza:
Nem vagyok elvakult, méregzöld állatvédő, nekem cicám van, ő itt volt velem. De. Mi a jó a petárdában? Hogy tiltva van amúgy? Mert más okot nem tudok, mert a tűzijátékok legalább fényesek/színesek, de a petárda, azon kívül hogy durran, semmire nem jó, szvsz. De kíváncsi vagyok, hogy tényleg, mi az élvezeti értéke?
22/23 anonim válasza:
Megmondom, mi az elvezeti erteke. A '90-es evek vegen az akkor 12 ev koruli rokon gyerek megmondta, hogy az a jo benne, hogy kiakad a "sok bena". Szerintem masnak is ez tetszik benne. Hat nem tudom, engem ez nem nyugozne le, biztos maradi puncilelku vagyok, vagy mi volt az az epuletes kifejezes, amivel a magamfajtakat illette a kerdezo.
23/23 anonim válasza:
Lel. Nekem nincs állatom, teljesen egyetértek veled kérdező. Mi már az, hogy még az év egyetlenegy napján se lehet nyugodtan durrogtatni, mert a gecchis állatok mellett nem ül otthon a gazdája.
Amúgy is, ez nagyjából akkora nonszensz, mint hogy nem gyújthatok rá a buszmegállókban. Az nyílt terület, a kismama meg arrébb tud menni, ha nem akarja a füstöm szagolni, nem? A csikket eldobva meg legalább munkát adok a közmunkásoknak. A hetvenes években kifejezetten menő volt dohányozni, most meg itt verik a nyálukat holmi passzív dohányzásról, meg várostisztaságról.
Mocskos ratyik.
/iróniát érezzük/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!