Mostanában az emberek miért lettek ilyen mimózalelkű kis p***ik?
- Hallod lól gecc, régen mink ágyúval lőttünk szilveszterkor, nem petárdával, most meg ez a sok kis libsi buksi itt sír. Hát hallóóód! A kutyát se tudják bezárni, nem hiszem el, aztán ránk, békés petárdázókra fogják, hogy elszökik a kutya!
- Beton Tibi figyelj már, hát nem csak elszökik a kutya, hanem fél is a hangjától.
- Hát me' a kutyák is ilyen puncik. Nézd meg a kutyámat a Nérót, az meg se rezdül ha petárda robban mellette!
- Ja, mert tavaly előtt óta süket, mert bedobtad az ólba azt az xl-es kínait...
- ... Ja jóva', de előtte se nem félt! Meg hallod, hát így kell mulatni szilveszterkor, nem? Majd tüzijátékozok mint a b..zik, nem? Frászt, itt a petárda, ezres egy doboz ott a Tesco mögött, a Kolompár Józsi árulja mindig. Tüdő Gyuszival vettünk is egy kartonna'.
- De ugye tudod, hogy illegális?
- Illegális a tököd e! Én mindig is lázadó voltam, sose nem érdekeltek az ilyen majom szabályok. Én tudom hogy mi a való és mi nem, azt tartom be amit akarok!
- És amúgy miért jobb a petárda mint a tüzijáték?
- Há mer mér, b..zi vagy te is, na koccolok.
Hát nézzük, olyan 2005-ben lehetett a lakosság 5-10%-nak nete, és ők sem egy közösségi oldalon voltak, most meg lehet a lakosság 70%-nak kb nete és ennek a 70%-nak a 80%-ának van facebook-ja, vajon miért olvasod mindenhol hogy utálják a petárdákat és nem 10 éve?
De látom kis haver csöndbe is maradtál.
A petárdázás káros hatással van a környezetre, az emberek meg kezdik ezt megérteni. Az értelmesebbeket zavarja az ilyen fajta szórakozás - valóban, ha még mindenki ősember lenne, jól jönnének a petárdák, hogy elüldözd a kardfogú tigriseket a barlangod elől.
Szerencsére az emberiség fejlődik, de ha rajtad múlna, akkor még mindig a mamutokat abajgatnánk, mert minek gondolkozni, há' jó az úgy, ahogy van.
Először is én teszek a kutyásokra. 90%-uk az egész évben nem tartja be az alapvető szabályokat, normákat, úgyhogy nincsen morális alapjuk rinyálni. Jó, annyi van, hogy az állatok nem tehetnek a tuskó gazdijaikról.
Ellenben a petárdázásban teljesen igazuk van. A petárda nem csak zavaró tényező, hanem veszélyes is, az állatok ezt nagyon helyesen érzik is egyébként. Ha mindenki ésszel csinálná, nyilván nem lenne veszélyes, na de ez hogyan lenne elvárható, ha Szilveszterkor az emberek fele részeg, és ugyanúgy ott vannak az agresszív emberek is, akiktől még józanon sem várhatunk semmi jót. Tömegesen vannak az utcákon, úgyhogy még ha nem lennének részegek, és mindenki jóhiszemű lenne, akkor is ott lenne a baleset veszély. Józan ésszel belátható, hogy a petárdázás reális veszélyt jelent. Ja, és mellesleg tilos is...
A petárdázás akkor is zavarta az embereket, amikor még nem volt minden háztartásban számítógép és internet.
Nem véletlenül tiltották be a petárdát, balesetveszélyes, nem csak olyanok használták (használják), akik odafigyelnek, bőven voltak és vannak hülyék is, akik miatt viszont mások sérültek és sérülnek meg.
Off:
En irtam a 3., a 7. es a 12. valaszt. Nem is tudom, mit gondoljak arrol, hogy sokan (a pontozas alapjan legalabbis) komolyan veszik ezeket a hulyesegeket, amiket azert irok, hogy kb. "gorbe tukrot" tartsak. Vajon ennyire hulyenek nezik sokan az embereket, hogy valakibol kinezik, kepes ilyet komolyan leirni? Vagy pedig azert hiszik el, mert ismernek olyanokat, akik tenyleg ilyenek?
A lumpenprolik ünnepelnek úgy,hogy lesz.ják azt hogy atöbbség meghitten BÉKESSÉGBEN szeretné köszönteni az új
évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!