Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok az öngyilkosságról?

Mit gondoltok az öngyilkosságról?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok arról az öngyilkosságról, mikor valaki menekül, tragédia, trauma, fájdalom, veszteség, csalódás és hasonlók miatt teszi?

Mit gondoltok arról az öngyilkosságról, mikor valaki csak szimplán menni akar, mert nem érzi, hogy nyújtja még számára az élete azt, amire szüksége van?

Mit gondoltok arról az öngyilkosságról, mikor valaki azért dönt emellett, hogy ő dönthessen a haláláról?

Szerintetek "feljogosít" erre a tettre egy érzés egy embert? Elvégre ő rendelkezik az életével, az ő felelőssége és döntése. De mi tud oda juttatni valakit, hogy ezt megtegye? Van olyan helyzet, amiben meg tudnátok érteni ezt a döntést? Szerintetek bűn? Önzőség magára hagyni másokat, és ezt okozni nekik, vagy minden ember csak a saját érzéseiért felel ilyen esetben? Hogy reagálnátok, ha egy szerettetek ölné meg magát? Szerintetek érthető az, ha valaki azt mondja, hogy inkább ő dönti el, hogy távozna, mint mondjuk egy baleset során az útra kenődjön vagy egy kínzó betegség lassan vigye el? Ilyen esetben lehetséges, hogy az ember annyira fél a haláltól, hogy úgymond "át akar rajta esni", "túl akar rajta lenni"? Tudom, hogy sok kérdést tettem most fel, de nagyon kíváncsi vagyok a véleményeitekre.

2017. okt. 24. 17:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
97%

9-es

Te kajak ilyen korlátolt vagy?

TE pontosan UGYAN ÍGY akarod megmondani a kérdezőnek hogy hová és mikor írhat ki kérdést...

Öcsém, tedd össze a két kezedet hogy a net nem IQ-hoz kötött...

2017. okt. 24. 18:48
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Az egy beszűkült tudatállapot, és nem hozhat helyes döntéseket. Pl. A szerelmes, agyonlővi szerelemféltésböl a párját utána, magával is végez.

Azért teszi, mert megfeletkezik a többi hatmilliárd nőröl a földön.

Az eutanázia (kegyes halál) az más tészta.

2017. okt. 24. 20:32
 13/17 anonim ***** válasza:
És a kerdező ia ugyanugy xarik az en fejemre, mint te is az enyemre es en is a tiedre.... probléma?
2017. okt. 24. 20:54
 14/17 A kérdező kommentje:
Tehát mindenki "xarik" mindenki fejére, értem. A helyzet az, hogy felvetült bennem egy gondolat, és szerettem volna elolvasni, hogy mások sok megközelítésből hogy vélekednek erről, amit szerencsére néhányan megtettek, nekik köszönöm a válaszukat. Ez egy közösségi oldal, tehát a tagok egy közösség, és én nem gondolom, hogy ennek részeseként ellenségesen kellene bánnunk egymással. Eleged van az ilyen kérdésekből? Nekem elegem van a "nem tudom mit csináljak a rémesen egyszerű problémáimmal" kérdésekből, x-nek a macskás kérdésekből, y-nak meg "milyen sorozatot nézzek?" fajtákból. Ha úgy véled megoldás támadni valakit a kérdése miatt, hacsak az nem közvetlenül sértő vagy ártó szándékú, vagy nem hatalmas ostobaság, akkor úgy is vélhetnéd, hogy nem kell olyan helyen lenned, ami ennyire nem tetszik. Nem mondom meg, hogy mit csinálj csak azt, hogy nem kell csinálnod azt, amit ennyire nem élvezel. Én nem futottam még bele abba a napi 10 kérdésbe ezzel kapcsolatban, és a kérdésem nem is arról szól, hogy mondjuk én akarok öngyilkos lenni, hanem magáról a tettről érdekeltek a különféle vélemények. Ahogy neked jogod van ezt utálni, úgy nekem jogom van kérdezni az emberektől, ahogy mindenkinek ezen az oldalon bármiről, amiről szeretne. Ha ez megzavarja a nyugalmadat vagy felzaklat, akkor sajnálom, nem ez volt a célom a kérdéssel, ezt elhiheted nekem.
2017. okt. 25. 13:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha komoly ember ilyen döntést hoz az meg is teszi és biztosra megy.
2017. okt. 29. 19:26
 16/17 anonim válasza:
100%
"Dühítő ez az öngyilkosság téma". Mások számára meg az agyilag korlátolt emberek az idegesítőek. :D
2017. nov. 10. 02:37
 17/17 anonim ***** válasza:

Monarch Programozás. Delta szint.

"mikor valaki menekül, tragédia, trauma, fájdalom, veszteség, csalódás és hasonlók miatt teszi?" A Monarch/Mk Ultra alapja a trauma okozás vagy traumatizálás. Ez bármi lehet. Nehéz helyzet is. Amikor nem lát kiutat. Gyakran előidézik az embernél.

2020. márc. 8. 06:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!