Nők, milyen tulajdonságokkal rendelkeztek azok a férfiak, akikkel képesek voltatok állandó partneretek megcsalni, esetleg meglevő párkapcsolatból kilépni?
Továbbá az is érdekelne, hogy hogy állt akkor az aktuális párkapcsolatotok, hány éve voltatok párkapcsolatban, jól vagy rosszul jöttetek-e ki párotokkal és hány évesek voltatok
Köszi a válaszokat!
Megj.: akinek nincs tapasztalata a témában (sosem tett ilyet), vagy csak le szeretne oltani engem a kérdésért, vagy a kommentelőket a válaszukért, légyszi ne írjon.
olyan tulajdonsagokkal birt az a ferfi akivel megcsaltam az akkori parom hogy tudta hogyan kezeljen egy not az agyban
a paromnak annyi volt a szex hogy levetkoztem, megmarkolaszta a melleim, betette, elelvezett a szamban es ennyi
akivel megcsaltam megmutatta mi az hogy en is elvezem a szexet nem csak o mint ferfi
Èn 1 éve voltam férjnél de 5 éve voltunk együtt.
A volt férjemben az volt a jó, hogy egy egyszerü és rendes ember volt. Anyámék meg mindig ezt sugalták, hogy egy nönek nem kell más csak egy egyszerü rendes ember...
CSak, hogy ez iszonyat állóvíz volt. Az exem nem akart elörelépni semmi területen. Se munkában se a kapcsolatunkban nem volt motivált...
Aztán jött a nagy Ö. Már az imponált, hogy fiatal korára vezetö beosztásban volt a cégénél. Aztán az, hogy istenített mint nöt. Ès hihetetelen laza és vicces volt. Nem használta más vicceit, történetiet, hogy magára felhívja a figyelmet, mert eleve egy vicces ember. Hát úgy elsöre bele szerettem.
Most már 11 éve vagyunk együtt, és van 2 gyerekünek, de a mai napig nagyon szeretjük egymásat, rengeteget nevetek azóta is, és nem utolsó sorban a karrierje is ível felefele azóta is.
Ha vissza gondolok, az exemnél tudtam már az elején a lelkem mélyén, hogy nem ilyen emberrel akarok élni, de édesanyám eléggé negatívan kezelt engem mindig, és úgy éreztem, hogy az exemnél jobb embert úgy sem fogok kifogni, és örüljek, hogy ilyen emberrel élek. Iszonyat félemem volt, hogy egyedül maradok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!