Miért akar tökön rúgni a lány barátom?
Sokszor rájön, hogy milyen szivesen tökön rúgna, vagy ütne. Főleg , ha menstruál, olyankor folyton próbálkozik vele. Szerencsére szerencsétlen, és kivédem, de érdekel, hogy miért vágyik erre.
Más lány is ilyen? Megmagyarázzátok?
Engem is tökön akar rugni Legjobb barát baràtnőm ... Egyszer sikerult is azota még gyakrabban... mondtam hogy többet nee persze ő azt mondta hogy Jojo többet nem rug olyan erőset
Beszarás tutira ezt élvezi...
14/F
Na skacok megvan a megfejtés.
Szóval délután találkoztunk, és egy rövid beszélgetés után megkérdeztem, hogy "szeretsz?" és mélyen belenéztem abba a két szép szempárba, és láttam benne a zavartságot, meg az enyhe kis félelmet, ahogy kimondta."persze mindennél jobban" es par tizedmasodperc szemezes utan megcsokoltam. Nos ezután negyed óra intenzív csókolózás kövezkezett. Legjobb barátokból szerelmesek lettünk :)
Utánna rákérdeztem erre a tökönrugás dologra is, és megmagyarázta, hogy azért, mert "haragudott rám a tökéletessegemert", es mert hogy o elkezdett tobbet erezni, en meg nem, legalabbis nem mutattam, es ez valahogy ebbol az erzesbol jott neki, persze sose tenne meg.
Undoritoan szerelmes vagyok.
Köszönettel tartozok nektek.
Nélkületek tuti, hogy megmaradunk barátoknak (bár nem sokat változott, csak több a "testi erintkezes", a szeretetunk mar elotte is fokozhatatlan volt, es ebbe biztos vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!